Beoordelingen Kids Playground Delft

leuk voor kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2013

Datum beoordeling: 19 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuke speeltuin met leuke activiteiten. mijn kinderen komen er graag. Als ouder moet je wel gezelschap meenemen anders duurt de dag lang. vooral het dansen en spellen zijn erg leuk gedaan. alles draait om de kinderen. met vakantiedagen kan je beter wel vroeg komen ivm de drukte en parkeren.

Beoordeling gegeven door Debbie Nieuwpoort.

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2013

Datum beoordeling: 10 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

sfeer en gezelligheid. Soms erg druk maar ik ben wel eens in een speelzaal geweest waar het een stuk rustiger was maar dan is de sfeer meteen een stuk minder. vooral de discoparty is altijd erg leuk.

Beoordeling gegeven door Nicole van Velzen.

gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-10-2012

Datum beoordeling: 21 oktober 2012

Reisgezelschap: met een groep

erg leuke dag gehad bedankt. Mijn dochter heeft een top feest gehad voor haar 8ste verjaardag!

Beoordeling gegeven door Gootzen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september2012

Datum beoordeling: 15 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een pluim! mijn volle portemonee verloren en terug gebracht door het personeel. en ook nog een leuke dag gehad. M meister

Beoordeling gegeven door meister.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006 tm 2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: gezin

ik lees hieronder verhalen van vies en bah. Ik kom er al jaren en idd soms is het vies en ligt er veel rommel. Maar dan is het ook heel erg druk. Maar meestal valt dit erg mee. Wij konmen graag in de ballenbakken speeltuinen. Deze is toch ons favorite. Leuk vermaak en aardig personeel. (meestal) De kinderen vinden het altijd leuk en het is betaalbaar.

Beoordeling gegeven door M Soestenberg.

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

erg leuk en handig. kinderen spelen en vermaken zich prima. Weinig omkijken naar. jammer dat ze maandag en dinsdag gesloten zijn.

Beoordeling gegeven door Van Viersen Denhaag.

voorruitgang!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 7 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

jaren terug kwam ik er vaak met mijn oudste. Altijd druk en veel verbeter punten aanwezig. Nu de laatste maanden komen wij er vaak met de 2 jongste kinderen en het is er stukken op voorruit gegaan! Leuk personeel en veel entertaimend. Ook veel vernieuwingen zichtbaar. ga zo door!

Beoordeling gegeven door Astrid Vos.

gezellig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 26 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke binnen speeltuin met een leuke sfeer. Soms erg druk maar dan is er wel weer meer te doen qua spellen ed. Wij komen er graag

Beoordeling gegeven door joris.

zeer onvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 27-07-2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik was daar samen met mijn kinderen en mijn partner. De dame achter de kassa was zeer onvriendelijk en heel erg chagrijnig. Wat deze eigenaar moet weten. De eerste indruk is het belangrijkst. Binnen een uur waren wij weg en dit geef ik ook door aan al mijn vrienden

Beoordeling gegeven door mama.

Jakkie bah
1 11111

Bezoekdatum: oktober 2011

Datum beoordeling: 24 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het idee en de uitwerking is leuk. Het geheel ziet er vrolijk en kindvriendelijk uit. En eerlijk is eerlijk, de kinderen vermaken zich prima. Het is er alleen zóóóóó vies!!! Overal staan vette handen op, alles glibbert en plakt. Ieuw, voor ons echt geen tweede keer!

Beoordeling gegeven door Penelope.

Smerig en vies!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 27-12-2011

Datum beoordeling: 29 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was er erg vies, overal etensresten. Kinderen gleden uit over de frites en prullenbakken overvol!

Beoordeling gegeven door Van der Veld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2009

Datum beoordeling: 16 oktober 2009

Leuke ruim opgezette binnenspeeltuin. Personeel is ene keer leuker dan de andere keer. Zeker vroeg in de middag nog niet al te druk dus dat kan ik aanraden! Mijd themadagen ivm drukte!

Beoordeling gegeven door Sandra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-1-2009

Datum beoordeling: 4 januari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 12/2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Tijdens vakanties worden er veel te veel kinderen binnen gelatenm je kunt over een zee van kinderhoofden lopen, zo druk!. Er is te weinig personeel in de keuken voor snacks/drinken en de kannen met drinken zijn 100 % duurder geworden! (vroeger kreeg je nl. 1 kan gratis als je je bon liet zien en dat is nu niet meer).

Beoordeling gegeven door m. tuijnman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 23 augustus 2007

Pluspunten: - Kinderen vinden het geweldig - Veel spring-toestellen, glijbanen, etc. - Alles goed verzorgd, netjes, veilig. - Wireless internet voor laptop-bezitters - Voor de deur parkeren - Goede prijs/kwaliteitsverhouding Minpunten - Voor ouders weinig te doen - veel lawaai door indoor-geschreeuw en harde muziek

Beoordeling gegeven door Papa en Mama.