Beoordelingen Pannenkoekenrestaurant & Speelboerderij de Deugniet

Heerlijke pannenkoeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 april 2023

Datum beoordeling: 13 april 2023

Reisgezelschap: met partner

Wij hebben heerlijke pannenkoeken gegeten. Ze werden snel opgediend. Ook het dessert was heerlijk.

Beoordeling gegeven door L.van den Berg.

Deugt niet
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7 januari 2023

Datum beoordeling: 7 januari 2023

Reisgezelschap: gezin

Het concept is heel leuk. Bij binnenkomst rook het wat muffig. Oogt wat smoezelig. We werden snel bediend en het eten was er ook razendsnel. 2 pannenkoeken waren echt nat en vet aan de onderkant. Mijn jongste zei meteen na één hap dat ze de onderkant van de pannenkoek niet lekker vond. Ze heeft haar pannenkoek na 2 happen laten liggen. Zonde van het geld. De bediening is niet komen vragen of alles naar wens was. Sterker nog, we hebben verder niemand meer gezien. Veel jonge meiden. Gebrek aan ervaring? We hebben geen toetje meer genomen en zijn aan de bar af gaan rekenen. De jongste heeft thuis nog een boterham op. De patat van de oudste was trouwens prima. De kranen in de damestoiletten spuiten alle kanten op. Nogmaals: leuk concept met erg leuk speelgedeelte. Maar het eten zelf was echt een dikke onvoldoende.

Beoordeling gegeven door Wendy.

Heerlijk gegeten!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05 augustus 2022

Datum beoordeling: 5 augustus 2022

Reisgezelschap: gezin

Pannenkoeken en dessert waren heerlijk. Bediening vriendelijk en vlot. We hebben met een gezin van 5 personen op ons gemak gezeten in een gezellige ruimte. Wat ons betreft een aanrader!

Beoordeling gegeven door Willeke Mayenburg .

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25/7/2016

Datum beoordeling: 30 juli 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

De pannenkoeken waren redelijk, iets aan de dikke kant. Met 5 personen gegeten d.w.z. 4 pers. aten tegelijk voor 1 pers. kwam de pannenkoek, na herhaaldelijk vragen, toen de anderen 'm al op hadden. Bij afrekenen nogmaals ontevredenheid aangegeven, geen tegemoetkoming o.i.d. er was niets aan te doen. Op zoek naar een ander klantvriendelijker pannenkoeken restaurant.

Beoordeling gegeven door F. van den Berg.

Heerlijke pannekoeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-8-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Goede bediening, erg lekkere pannekoeken, fijn buiten gezeten, kortom voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Mona.

Lekkere pannenkoeken
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2012

Datum beoordeling: 24 juli 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Geweest met kleindochter 8 jaar en haar papa en mama,We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten die je op een tv scherm vers ziet bakken heerlijk knapperig onze keus met spek -appel en stroop een echte aan rader,het spannende speelhol ruikt niet fris waarschijnlijk door alle( zweet}schoenen die de kinderen moeten uittrekken en bij de ingang van het speelhol staan,maar het zou wel frisser mogen ruiken, prettige bediening in leuk kostuum wij komen vast nog een keertje bij u eten ,vr Groet uit Amsterdam

Beoordeling gegeven door Oma Aty Schoute.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-6-2012

Datum beoordeling: 24 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pannenkoekenres. heeft de uitstraling van een campingkantine, pannekoeken waren te dik. Toevoegingen niet vers (champignons uit potje) , uiensoep was niet lekker. De speelhoek is voor de kinderen oke maar de muffe geur in het hok was niet fijn.

Beoordeling gegeven door J huizing.

Lekker gegeten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 8 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij vonden de pannenkoeken erg lekker bij de Deugniet. Ze waren goed van smaak en de randjes waren lekker knapperig. Ook het ijs en de slagroom smaakte erg goed. De bediening was vriendelijk en vlot.

Beoordeling gegeven door Karin.

Acht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 april 2011

Datum beoordeling: 28 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op een doordeweekse avond met echtgenote en kids hier gegeten. Hartelijk ontvangen, prettige sfeer en vlotte bediening. Allen voor pannekoeken gekozen. Goed formaat en zeer smakelijk. Ook de nagerechten zagen er prima uit en waren erg lekker. We komen zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Rene en Petra.

Slechte keuken - jammer!
1 11111

Bezoekdatum: 23-09-10

Datum beoordeling: 24 september 2010

Wij gaan vaak uit eten, ben ook vaak positief, maar met de beste bedoelingen kan ik dat niet zijn over dit restaurant. Potje eten voor de baby kon ik zelf opwarmen aan de compleet andere kant van de boerderij, kreeg hier geen schaaltje of lepeltje voor, moesten met een mes doorroeren. Weinig kind/ouder vriendelijk voor een 'speelboederij'. Mijn voorgerecht was uiensoep met broodje gegratineerde kaas. Er was geen ui te ontdekken in de soep en de kaas was nét aan zacht geworden maar niet zoals het hoort, beetje bruin / gegratineerd. Als hoofdgerecht had ik botervis, deze kreeg ik bijna rauw geserveerd, kreeg excuses van de kok en na 10 minuten kreeg ik een nieuwe. Helaas zat er aan 1 van de 3 bijgeserveerde gamba's een of ander dik blauw stofbolletje (!) Ik kreeg hier wel weer warme patatjes bij. Mijn man en kind waren inmiddels al klaar met eten. Er werd als groente alleen een bosje asperges geserveerd op het bord, deze waren veel te hard om te eten. Het bakje sla was gewoon droge sla met 3 blokjes feta en compleet uitgedroogde schijfjes komkommer. Dit is dus onaangeroerd gebleven. Slechte keuken en leuk lokkertje aan de buitenkant 'speelboerderij' maar weinig van te zien binnen. Jammer van onze avond en zonde van ons geld. Was na het eten nog aan de diarree ook, waarschijnlijk door de rauwe vis.

Beoordeling gegeven door Mourik.