Beoordelingen Attractiepark De Goudvis

Geen bijzondere ervaring
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 mei 2017

Datum beoordeling: 4 mei 2017

Reisgezelschap: met een groep

De diverse ballenbakken zitten vol met platte en kapotte ballen. Voor de kan waar de limonade in zit wordt €2,50 borg gevraagd. Dat heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Het tarief van €7,50 is voor kinderen t/m 17 jaar ingesteld, maar niet echt uitdagende of interessante attracties voor die leeftijd. Dat is duur t.o.v. €2 entree voor een volwassene vanaf 18 jaar. Verder werd er opgeroepen dat de sluitingstijd 17.30 uur was terwijl op website en bij de ingang 18.00 uur staat. Het speelgedeelte voor de kinderen tot 4 jaar is erg donker. Parkeren kost €3 en het is de enige parkeerplaats in de buurt, dus "verplicht"... Kinderen hebben zich vooral binnen vermaakt, vonden aan het buitengedeelte niet veel aan. Alles bij elkaar geen geweldige ervaring.

Beoordeling gegeven door Mariska.

heerlijk speelpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2014

Datum beoordeling: 16 juli 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Allereerst prijs kwaliteit verhouding heel goed. Zeer gevarieerd veilig speelpark en over zichtelijk. Binnen en buiten dus dagje Goudvis altijd een sukses bij regen even naar binnen. Personeel vriendelijk. Allerbelangrijkste elk jaar komt de vraag van de kinderen gaan we naar de Goudvis!

Beoordeling gegeven door Leny Koper.

Puur genieten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 mei 2013

Datum beoordeling: 17 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is er leuk voor kinderen van elke leeftijd en voor papa's,mama's,opa's,oma's enz. Kinderen betalen een redelijke prijs en volwassene zijn gratis.Je kunt er heen met elk weertype,want er is heel veel buiten te spelen en in 3 speelhallen binnen.Kortom ,op 1 dag hebben ze tijd te kort.Ook ligt het dicht bij Callandsoog,dus na het spelen 's avonds nog even uitwaaien op het strand!

Beoordeling gegeven door Jolanda de Bree.

erg gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is voor de kinderen veel speel gelegenheid, zowel binnen als buiten. Een groot voordeel vind ik, dat de ouders niet hoeven te betalen en je mag ook je eigen brood en drinken daar opeten en drinken. Genoeg picknick tafels.

Beoordeling gegeven door Rina Kerkhof.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-04-2011

Datum beoordeling: 27 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zijn 2e paasdag geweest, was niet echt druk, des te beter voor ons.Kleinschalig park met vele attracties/speeltoestellen. Buiten vele speelplekken, schommels, kettingbrug over/in het vijver waar de kinderen kunnen ravotten in het water.Waterfietsen,trampolines, groot luchttrampoline, eigenlijk deed het me denken aan Linnaeushof maar dan in het klein. 3 grote hallen waar de kids kunnen spelen, apenkooi, klimkooi, trampolines in ieder geval genoeg te doen. Ik denk dat het voor kinderen tot 12 jaar is. Overal genoeg plek om te picknicken(veel picknicktafels). Entreeprijs alleen voor kinderen, ouders gratis. Schappelijke prijzen voor het eten en drinken, hele schone toiletten (van de heren weet ik het zeker).Mijn kinderen (2+6 jaar) hebben zich echt goed vermaakt.En als je genoeg van het spelen kan je altijd nog rondneuzen op de kofferbakmarkt of effe naar het strand (de weg oversteken).Doen niet moeilijk als je effe het park uit moet. Aardig personeel, schoon park en gemoedelijk. Zeker de moeite waard voor de jongere kinderen.

Beoordeling gegeven door Gary M..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei juni en july 2009

Datum beoordeling: 20 maart 2010

Supper niet duur en voor veel leeftijden !!!!!!!!(en ouders gratis)

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 sept 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Hele gezellige overzichtelijke atractiepark, voor kleintjes van 2 en oudere kindjes t/m 12 jaar.Binneplaats met ballenbak, klimrekken en restaurant en buiten een treintje, vele leuke activiteiten om te springen, waterfietsen en draaimolens je hoeft je niet te vervelen en er zijn buiten huisjes om dagje te huren.handig als je met grote groep ben en je wilt je spullen kwijt en buiten wat comfortabeler zitten.Je verveelt je geen minuut.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

Heel leuk kleinschalig attractiepark voor kinderen met een grote buitenspeeltuin, vaarvijver en binnen een en al spelgenot.

Beoordeling gegeven door A. Schilder.