Beoordelingen Museum Bevrijdende Vleugels

Krimpend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 1 juni

Datum beoordeling: 1 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Zo jammer dat het terrein steeds minder gericht is op het oorlogsmuseum. Het gaat alleen maar om het verhuren van onderdelen daar. Het museum zelf is slecht verlicht, heeft geen toilet, is stoffig met spinnenwebben en verouderd. Het achterste deel waar de radio's staan was dicht en toen het wel open was (we waren er zo snel door dat we nog eens zijn gegaan) stond de man in de deuropening te roken. Heel onprofessioneel. We hoorden ook nog mensen ruzie maken. Duur museum hoor, ze hebben mooie dingen maar dat hebben ze in andere musea ook en daar krijg je meer voor je geld. Het museum is zonder auto ook niet goed bereikbaar, op de terugweg hebben we 2 mensen maar een lift gegeven.

Beoordeling gegeven door Koen.

Fantastisch soldaten kinderfeestje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli 2019

Datum beoordeling: 7 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Via het museum kun je ook een soldatenfeestje boeken. Dit is een echte aanrader voor kinderen. Onder professionele begeleiding van een (ex)militair ervaren de kinderen het soldatenleven. Ze deden als patrouille meerdere activiteiten, waarbij teamwork voorop staat. De kinderen konden hun energie kwijt bij de hindernisbaan en patrouille lopen en genoten van de rit in een legerjeep. Als afsluiter nog hamburgers gebakken en schieten als een scherpschutter. De kinderen hebben genoten! Ook onze zoon met autisme heeft de middag van zijn leven gehad!!

Beoordeling gegeven door Esther.

De moeite waard!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juni 2016

Datum beoordeling: 12 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Prachtig park, waar veel te beleven valt. Mooie diorama's en voertuigen. In één hal kun je zelfs binnen kijken in een echte Dakota (vliegtuig)!!!

Beoordeling gegeven door Yesta.

Ontzettend interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 oktober 2016

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Het museum is zeer interessant door haar zeer mooie collectie. Begrijp dan totaal ook niet het commentaar van n.n. in deze. Maar goed dat even terzijde. Wij zijn er ongeveer 2 uur geweest. Voor de echte liefhebbers is dit museum een must. Ook de complimenten voor die aardige receptioniste daar. Je kunt bij dat museum ook nog eens goed eten en drinken. Zeer aardig/goed personeel. Kortom een aanbeveling!

Beoordeling gegeven door Ben en Anja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-06-2009

Datum beoordeling: 4 juni 2009

Mooi en uitgebreid bevrijdings museum

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17 mei 2009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Mooi gemaakt, maar niet wat je verwacht als je naar een oorlogsmuseum gaat. Prijs was erg hoog als je nagaat dat we binnen 30 minuten weer buiten stonden. In deze tijd hadden we ook een extra treinenvoorstelling bekeken. En we hebben echt alles gezien. Alleen operatie Barbarosso niet omdat deze vandaag gesloten was, geen idee waarom, maar ik denk door de treintjes.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Bevrijdende vleugels zag er goed uit. Het was ruimtelijk geordend en te overzien. Daarbij was er een restaurant waar je heerlijk onderuit kon zitten met versnapperingen. de bediening was goed en lekker. Voor herhaling vatbaar en voor andere aan te bevelen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 april 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Goed om op deze manier in aanraking te komen met verhalen over oorlog en bevrijding.

Beoordeling gegeven door N.N..