Beoordelingen Bonami Spelcomputer Museum

Jeugdsentiment!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-08-2017

Datum beoordeling: 12 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Erg veel jeugdsentiment, heel leuk om op alle oude spelcomputers te spelen, bijvoorbeeld Pong. Heel leuk dat bijna alles uit te proberen is.

Beoordeling gegeven door Hanneke van Olst.

verhuisd!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-04-15

Datum beoordeling: 13 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Tegenwoordig bevind dit museum zich in Zwolle! En is nu nog groter. Dus meer ruimte te spelen! !

Beoordeling gegeven door petra.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2014

Datum beoordeling: 4 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ben er op een zondagmiddag geweest. Ongedwongen sfeer en een echt feest der herkenning. Wordt tijd om er weer heen te gaan.

Beoordeling gegeven door D.J. Dijksterhuis.

Hands On Museum
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1e kerstdag

Datum beoordeling: 26 december 2012

Reisgezelschap: gezin

Dit is wel het leukste museum dat we ooit tegen zijn gekomen. Er staan een heleboel Arcade kasten en spelcomputers uit het verleden en zelfs een paar flipperkasten waar je op mag spelen. En dat kost allemaal niets meer dan lallen je entreeprijs. Voor alle leeftijden, erg leuk en gezellig.

Beoordeling gegeven door Familie uit Ede.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-04-2012

Datum beoordeling: 8 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Nostalgie en modern naast elkaar. De Atari, C64 maar ook de PS-Vita, 3DS en de Xbox360 Kinect staan voor je klaar om te proberen. De prachtige Arcade kasten, Up-Scope is me bij gebleven (er is gewoon te veel om te onthouden) en de Nintendo Flipperkast.

Beoordeling gegeven door Johan, Pieter,Bas en Gerard.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 juli 2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Maar wist u dat het Spelcomputer Museum in Epe nog een plek hebben ? In het oude gemeentehuis. Aan de Markt nummer 5 in het centrum van Epe. En daar zijn ze behalve maandag, Elke dag open. En de entree is in de maand aug 2011 € 5,- en daarna € 7,- En wat ons betreft, meer dan waard.

Beoordeling gegeven door Gerrie en Wil.