Beoordelingen Boottocht naar Kinderdijk

Leuk mooi goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni 2017

Datum beoordeling: 4 augustus 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn met 4 personen mee gevaren het was mooi en goed verzorgd goede bediening goede vaart leuke aankomst . Kinderdijk mooi met zijn 19 molens waarvan er 3 waren te bezichtigen en weer een mooie terugtocht ik zeg super. Ik heb nu geboekt voor de Vetranen club Brandweer Enschede leuk om te regelen.

Beoordeling gegeven door H.oude.munnink Brandweer Enschede.

Helemaal geweldig.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 mei 2016

Datum beoordeling: 22 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Leuke boot gelegen aan mooie toegankelijke locatie. Interessante vaartocht. Prima catering aan boord tegen heel schappelijke prijzen. Vriendelijke en correcte bediening. Niet geschikt voor mensen die uren op Kinderdijk willen blijven en tot in detail willen gaan. Bij uitstek geschikt voor mensen die zich slow down willen orienteren en kunnen genieten van een prettige vaartocht en het opdoen van een geweldige indruk t.a.v. Kinderdijk. EEN AANRADER. Goed te doen, ook voor ouderen als ik (75) en mijn vrouw (69).

Beoordeling gegeven door H.J. Poelhekken.

Aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-08-2015

Datum beoordeling: 5 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Hele leuke boottocht. Voor 15€ absoluut de moeite waard. Drankjes en hapjes niet duur. Super vriendelijk meisje die ons bediende. Kinderdijk was ook leuk

Beoordeling gegeven door Monique.

te weinig tijd in Kinderdijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 mei 2015

Datum beoordeling: 2 juni 2015

Reisgezelschap: met vrienden

De boottocht is heel interessant, met goede toelichting. Er werd alleen beloofd dat we 1 1/2 uur de tijd kregen om de molens te zien. Nou dat viel knap tegen. Je moest wel een kwartier lopen voor je er was (en natuurlijk weer terug) dus bleef er niet veel tijd over. Tegenwoordig moet je betalen om daar te mogen lopen - je kan dan wel 2 molens bezoeken en de film - maar daar is geen tijd voor; na 1 molen gauw weer terug. Jammer! En dat terwijl er een aanlegsteiger vlak voor het complex ligt.

Beoordeling gegeven door a.a. barto-bezemer.

te ver lopen
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: mei 2014

Datum beoordeling: 29 mei 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Vanaf boompjeskade in Rotterdam op tijd vertrokken met de boot naar kinderdijk. Daar aangekomen werd er op een andere (verdere) aanlegsteiger aangemeerd zodat je eerst 20 minuten over een dijk moet lopen en dan nog vanaf de weg 10 minuten om bij de molens te komen. Voor oma is dit veel te ver. Je hebt anderhalf uur om de molens te bezichtigen, van die tijd blijft weinig over met heen en weer lopen. In Rotterdam zelf is parkeren lastig en duur, 20 euro en alleen met chipknip. Tip....rijd naar kinderdijk parkeer daar voor 5 euro en maak daar een boottocht tussen de molens. Kost voor parkeren en voor het varen een stuk minder (scheelt voor 4 personen 55 euro) en is voor ouderen veel beter te doen want het is een stuk minder lopen.

Beoordeling gegeven door els.

kinderdijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21052014

Datum beoordeling: 21 mei 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Bezoek aan de kinderdijk vanaf Boompjeskade in Rotterdam. De boottocht op zich was goed te doen, helaas is parkeren erg duur (18,50) en alleen met chipknip in Rotterdam te betalen. Toen we in kinderdijk aankwamen was het eerst nog 15 minuten over een dijk lopen, wat voor oma van 89 jaar te ver is. Daarna vanaf de weg nog eens bijna 10 minuten om bij de molens te komen en dat terwijl je maar anderhalf uur hebt om de molens te bezichtigen. Dus van die tijd ben je 50 minuten verloren om heen en weer te lopen. Je kan veel beter naar kinderdijk zelf rijden daar parkeren voor 5 euro en ter plekke een vaartocht tussen de molens maken voor 4,50 p.p. Al met al een flinke tegenvaller voor oudere mensen.

Beoordeling gegeven door a.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 11-08-2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Na reservering aangekomen bij de boot, hing er een simpel briefje op het raam, vandaag geen 1e afvaart. leuk, ben je eerst een uur onderweg dan nog het nodige gekloot met parkeren en hangt er een briefje, meneer had ook de moeite kunnen nemen om je te mailen (moet je namelijk kenbaar maken bij het reserveren) Beslist geen aanrader!

Beoordeling gegeven door Jerry.

Leuke dagtocht
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-7-2013

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie tochtje vanuit Rotterdam. Na een kleine 5 minuten lopen al de eerste blik op de molens. Je had ruim de tijd om verder te lopen en dan had je mooi zicht op alle molens. Allemaal goed te doen in een uur tijd. Je kon ook nog emet korting een ticket bij de boot kopen om een molen te bezoeken, uiteraard heb je dan wel minder tijd om langs de andere molens te lopen. We moesten even wachten voordat we konden aanleggen aan de steiger ( was bezet), maar toch het beloofde uur voor de bezichtiging van de molens gekregen. De prijzen van consumpties en broodjes aan boord waren heel acceptabel!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

grandioos!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juli 2012

Datum beoordeling: 22 juli 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Afgelopen vrijdag met mijn hoogbejaarde ouders, dochter en zus de boottocht gemaakt. Omdat mijn vader ziek is en met behulp van ons en zijn rollator aan boord moest komen zijn we speciaal op een andere locatie opgepikt! Allemaal geweldig behulpzame en ontzettend vriendelijke mensen, chapeaud! Mijn vader heeft ontzettend genoten. En daar was het allemaal om begonnen.

Beoordeling gegeven door Janny van den Heuvel.

PRIMA VERZORGT
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 augustus 2011

Datum beoordeling: 6 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Via via gehoord van deze excursie. Op 15 augustus gedaan en als heel leuk ervaren. Zeker een aanrader voor groepen of als bedrijfsuitje.

Beoordeling gegeven door R.van Vliet.

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2011

Datum beoordeling: 6 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Geen, was gewoon een uitermate leuke tocht. Zeker het (beperkte) bedrag waard voor ruim 3 uur.

Beoordeling gegeven door Maureen Anganois.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 juni 2011

Datum beoordeling: 14 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

de boot vertrok zeker 3 kwartier te laat. Er was maar één meisje in de bediening dus pas na een uur kregen we iets te drinken. aangekomen in Kinderdijk werd een heel eind van de molens weg aangelegd, we moesten zeker een 20 minuten lopen eer we een glimp van de molens zagen. De twee oudere mensen die erbij waren, waren al zo moe dat we maar iets hebben gedronken en teruggelopen zijn. We zouden om half 6 terug zijn maar dat werd kwart voor 7. Een zeer teleurstellende ervaring, temeer omdat het een uitje was voor het 55 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders.

Beoordeling gegeven door franca van de kar.

heerlijk varen over de maas
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 februari 2011

Datum beoordeling: 15 maart 2011

Afgelopen seizoen met het hele gezin de snertvaart meegemaakt. April beginnen ze weer met de bootexcursie Kinderdijk en gaan deze zeker reserveren. Vriendelijke bediening en het was nog een heerlijke tocht ook! Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door M. Anganois.