Beoordelingen Lot66 Breda

LEUK
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: weet ik ni meer

Datum beoordeling: 12 februari 2024

Reisgezelschap: gezin

Het is gewoon en super leuke plek waar je verschillende leuken dingen kunt doen echt de moeite

Beoordeling gegeven door N.N..

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 24-01-2024

Datum beoordeling: 24 januari 2024

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kinderfeestje in november 2023 al gereserveerd voor januari (netjes bevestiging gekregen). Komen we vandaag aan, geen reservering in het systeem. Lasergamen: was oke, wel waren sommige laserpistolen aan vervanging toe. Bowlen: koud! Nog geen 10 graden in de hal, was in dezelfde hal als het karten. Karten: ze zouden 2 heats achter elkaar doen ivm eindtijd (hadden voor het eten een andere plek gereserveerd). Liep al uit. Wordt zonder pardoes een andere groep er tussen gezet waardoor we meer dan een uur later dan afgesproken zouden starten. De elektrische karts waren echt slecht, traag en stopte soms zonder reden ineens. Zelfs de kinderen van t groepje (9 en 10 jaar) vonden het erg traag. Die van Playdome in Roosendaal zijn veeel beter. Dit voor ons nooit meer. 400 euro lichter en echt een hele slechte ervaring. Uiteindelijk een kaart met geld erop gekregen om de laatste heat een andere keer in te halen. Maar manager David wilde niet komen om het op te lossen. Liet het zijn net meerderjarig personeel de kastanjes uit het vuur voor hem halen..ongehoord!

Beoordeling gegeven door Monique van Dongen .

Zeer slecht.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21 Juli

Datum beoordeling: 24 augustus 2012

Reisgezelschap: zakelijk

We liepen naar binnen bij lot66, ik wou met mijn bedrijf komen karten. We gingen netjes rustig bij de bar zitten. Maar er stond niemand achter de bar. Wel zagen we een jongen in vrijetijdskleding en geen bedrijfskleding achter een informatie balie staan. Hij kwam niet naar ons toe om een goede dag te wensen en om te vragen wat we kwamen doen. Het was vrij rustig er zaten maar 3 andere gasten binnen. Het duurde eerst 15minuten voordat we onze drankjes kregen en werden geholpen. Vervolgens namen we maar zelf actie om te vragen of we mochten karten en dat mocht. Toen kregen we bonnetjes waarop stond dat we om 21.15 mochten gaan karten. Maar weer werden we niet geholpen. Uiteindelijk stuurde de jongen genaamd "Tom" ons om 21.45 naar beneden wat dus veelste laat was. We kwamen beneden bij de kartbaan aan en weer werden we niet toegesproken door het personeel ze keken ons aan alsof ze nog nooit eerder mensen hadden gezien. toen duurde het weer 10 minuten voordat we geholpen werden. We moesten overals aandoen maar er stonden nergens maten bij terwijl je wel een bord het hangen welke kleur welke maat was. Want ze hadden allemaal dezelfde kleur. Toen vroegen ze of we uitleg over het karten nodig hadden toen zeiden een paar collega's van mij ja want die hadden nog nooit eerder gekart. De uitleg was zeer slecht verstaanbaar en slecht ABN. toen we eindelijk gingen karten ging het bij mij zelf wel goed. Maar bij een paar collega's niet. Lekkenband stuurstang gebroken en zelfs bij iemand de tank leeg. Ronduit bij lot66 komen wij nooit meer terug. Echt weggegooid geld!

Beoordeling gegeven door Mark michielsen.

Karten leuk, eten minder
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-01-12

Datum beoordeling: 15 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Burgers kwamen rood tafel. Even later was de nieuwe burger gewoon de oude die terug in pan was gemikt. Salade van 10euro was echt maar een handje sla met 3 spullekes erop. Een afrader. Karten is verder altijd goed!

Beoordeling gegeven door Random.