Beoordelingen Pannenkoekhuis Hans & Grietje

Slechtste pannekoekhuis ooit
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23.04.2019

Datum beoordeling: 7 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

OP dinsdag na Pasen met 13 personen dit restaurant bezocht. Nadat de pannenkoeken besteld en meteen betaald moest worden hebben we 1,5 uur gewacht op onze bestelling en dat met kleine kinderen als we niet van te voren hadden moeten betalen waren we vertrokken nu begrijpen we ook waarom bij bestelling meteen afgerekend moet worden. Voor ons nooit meer Pannenkoekhuis Hans & Grietje.

Beoordeling gegeven door HH.

Lekker spelen, maar veel heksen!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 maart 2019

Datum beoordeling: 29 maart 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige speelmogelijkheden, prima pannenkoeken, maar we schrokken van de hoeveelheid heksen. En nergens een leuke Hans of lieve Grietje.

Beoordeling gegeven door Jannemiek.

Erg slecht
1 11111

Bezoekdatum: 2-3-2019

Datum beoordeling: 2 maart 2019

Reisgezelschap: met een groep

Zojuist gebeld om te reserveren voor morgen 17.00 - de tijden stonden niet meer op de website, hierna besloot ik dus even te bellen wie weet dat er nog wel plek was. We wilde gezellig met de gehele familie komen eten +/- 30 personen. De mevrouw aan de telefoon was zodanig onvriendelijk! Ze zij ''als het beschikbaar was geweest het wel op de website had gestaan !!!!'' Hierna wees ik haar op het feit dat ik er niet van gediend ben als iemand mij zo onvriendelijk te woord staat. Mevrouw was niet meer voor reden vatbaar. Succes met jullie restaurant! Wij gaan ergens anders eten.

Beoordeling gegeven door Tim.

Slechtste pannenkoekrestaurant ooit
1 11111

Bezoekdatum: 4 november 2018

Datum beoordeling: 4 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

Leuk voor kinderen om te spelen, maar twee rauwe pannenkoeken na anderhalf uur wachten (terwijl we er acht hadden besteld!!) Manager draaide zich gewoon om terwijl we in conclaaf gingen over de slechte service en 25% van het eten! NOOIT MEER!

Beoordeling gegeven door Olaf.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2018

Datum beoordeling: 23 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastische grote gratis speeltuin in Efteling sfeer. Lekkere pannenkoeken met tafels die plotseling bewegen. Super plek voor een verjaardagsfeestje. Kids zijn er zo een dag zoet.

Beoordeling gegeven door rachel vermeulen.

Slechte bediening
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-10-18

Datum beoordeling: 21 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Zeer slechte bediening! Wij hadden gereserveerd voor 5 personen, worden aan een 4 persoons tafel gepropt,na eindelijk besteld te hebben komt na 20 minuten onze pannenkoeken, deze terug gestuurd want onze voorafje en drinken waren nog niet eens geserveerd! Eindelijk hebben we onze drinken en voorafje op. Worden de pannenkoeken gebracht. Omdat er twee nog op de saus konden wachten.... wat ook weer ruim 10 minuten duurde (na weer gevraagd te hebben waar het blijft!!!) Konden we onze koude pannenkoek met knoflook saus op gaan eten. Ook werd nummer 5 die aan de kop zijn kant kon gaan zitten, elke keer in de rug gelopen omdat er eigenlijk geen ruimte was voor een stoel daar! In een woord “geweldiggenoten” #sarcasme

Beoordeling gegeven door Mieke.

Uniek!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-01-2017

Datum beoordeling: 8 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit pannenkoekrestaurant is uniek! Er is zowel binnen als buiten enorm veel te beleven. Bewegende tafels, geheime trappen, grote (indoor-) glijbanen, een speelkelder, kleinere speelruimten door het hele restaurant, een heksenorgel, een waterval douche binnen.... en dan buiten nog allerlei geweldige speeltoestellen! En niet te vergeten heerlijke pannenkoeken, eigengemaakt ijs en zelfgebakken taarten....

Beoordeling gegeven door Marieke .

Tijdelijk gesloten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-06-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is recent (juni 2015) brand geweest waardoor het volledige restaurant is verwoest. Heel erg jammer want dit was een super leuke locatie.

Beoordeling gegeven door A. Van Wijk.