Beoordelingen GeoFort

Valt tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 30-04-2017

Datum beoordeling: 30 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Zeer snel uitgekeken, stelt allemaal erg weinig voor. Doolhofopdrachten erg onduidelijk.

Beoordeling gegeven door De vries.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 oktober 2016

Datum beoordeling: 25 oktober 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Met 2 kleinkinderen een bezoek gebracht aan het GeoFort en zij genoten volop. Toen we naar huis gingen zeiden beiden dat ze nog een keer naar dit museum willen! Jammer dat er niet meer bekendheid gegeven wordt aan het GeoFort. Wij zijn bij toeval achter het bestaan gekomen. Een bezoek is echt de moeite waard!

Beoordeling gegeven door J. Blaauw.

Vanalles te doen voor alle leeftijden
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-12-2015

Datum beoordeling: 30 december 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel variatie, voor iedereen wat wils. Net restaurant ook, dat zie je niet vaak bij dagjes weg. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Een paar verbeterpuntjes: de coordinatenpuzzel bevat storende fouten; sommige dingen zijn stuk en dat bederft de pret behoorlijk. Daarom geen 10 maar toch een hele hoge score want we hebben ons de hele dag prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door Emile.

leuk en interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-08-2015

Datum beoordeling: 21 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke klimspeeltuin, gratis en geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5. Huisjes bouwen van bamboe en elastiekjes, gratis en ook leuk om te doen voor jonge kinderen met wat hulp van hun ouders. Geofort, betaalde gedeelte, meer geschikt voor wat oudere kinderen vanaf een jaartje of 7/8 willen ze het echt snappen. Voor onze nieuwsgierige en leergierige zoon van 5 was het overigens wel superleuk! Hij deed alle opdrachten, soms met wat hulp, en genoot! Eten is héérlijk, verse biologische sappen zijn een aanrader! Enige minpuntje vobden wij dat er niet echt een route aangegeven stond.

Beoordeling gegeven door Meggie.

We kwamen tijd te kort (:
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: woensdag 12 augustus

Datum beoordeling: 12 augustus 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik ging er heen met twee kinderen van 9 en 13. Mooie rustige locatie, leuke spelletjes. De tijd vloog voorbij. We vinden het echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Charlotte van der Hout.

Super leuk en leerzaam, binnen en buiten voor jong
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 augustus 2014

Datum beoordeling: 19 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Veel te doen, ook nog leerzaam, buiten en binnen. Hele mooie omgeving. Super!!

Beoordeling gegeven door Francis.

Cool!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-02-2014

Datum beoordeling: 20 februari 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Veel leuke en leerzame dingen te doen! Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Fernando.

Minecraft!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 december 2013

Datum beoordeling: 23 december 2013

Reisgezelschap: gezin

Super leuke plek met leuke Minecraft games. Eindelijk begrijpen mijn ouders waarom ik gamen zo leuk vind. Ze zijn nu niet meer zo tegen gamen nu ze weten dat het ook nuttig is...

Beoordeling gegeven door Koen.

Uitstekend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-10-2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

We deden de GPS speurtocht. Niet makkelijk, wel veel lol. De instructieve museale activiteiten werden met veel plezier door de kids gedaan. Mooie accommodatie, goed verzorgd. De dag was te kort.

Beoordeling gegeven door Age Willemse.

Indrukwekkend en leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19/8/2013

Datum beoordeling: 26 september 2013

Reisgezelschap: gezin

In een prachtige omgeving in de in ere gehouden oude stijl van het Fort Nieuwe Steeg is Geofort een beleving voor iedereen. Heerlijk spelen, verdwalen in het doolhof, met een pontje naar Nederland op schaal, van de multiversa naar het kleinste deeltje, heerlijk eten en drinken en ga zo maar door. Een superleuk dagje uit voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door D. v Berg.

Heel verrassend!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een heel mooi forteiland! Grappig zalmendoolhof waar je de weg moet ruiken, spannende ondergrondse gang en een coördinatenquiz. Binnen kun je mee doen aan een Minecraftwedstrijd, maar ook je eigen hoofd scannen en platslaan in een projectie die jijzelf kiest.

Beoordeling gegeven door Manoe.