Beoordelingen Scoot4fun

Super ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 september

Datum beoordeling: 31 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Met een groep van 8 personen hebben wij een erg leuke dag op de scooters beleefd. Vooraf kregen we een routekaartje mee met leuke plekjes mee om te bezoeken. Wij zijn erg goed geholpen door de eigenaresse. Ondanks dat iedereen onervaren was met de scooters hebben we het onder de knie gekregen en was het een ontspannen en gezellige dag. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Sieperda.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 6 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Echt een super leuke dag gehad. We hadden de scooters voor de hele dag gehuurd en dat was heerlijk. We hadden alle tijd om overal lekker te zitten en even te zwemmen. Scooters rijden heerlijk en zijn goed onderhouden. Leuke routes! Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Tineke Lang.

super!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 maart 2015

Datum beoordeling: 10 maart 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke activiteit om te doen. Dit kan je niet overslaan met mooi weer. Daarnaast is de service PERFECT!! 1 van ons was met de scooter gevallen. Wij zijn direct geholpen en alles is netjes afgehandeld! Zeker een aanrader! Ps: super vriendelijke eigenaren. Wij komen terug........

Beoordeling gegeven door snoek/ schotborgh.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-6-2014

Datum beoordeling: 9 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Stel 35 jaar: De fietsen gaan super makkelijk vooruit met de ondersteuning. We hebben veel gebruikt gemaakt van de ondersteuning. We hebben allebei een extra accu gehuurd, deze hadden we ook nodig. We zijn naar Bergen, en Egmond aan zee, en Bergen aan zee, en Schoorl aan zee, en via Schoorl weer terug naar Koedijk gefietst. Fijne uitleg en een route kaartje gekregen. Voordeel van elektrische fietsen is dat je er mee door de duinen mag in tegenstelling tot de scooters.

Beoordeling gegeven door J+K.

Heerlijke fietsen (Powabykes)
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-6-2014

Datum beoordeling: 9 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

We hebben het pinksterweekend 2014 doorgebracht in Egmond aan Zee. Hier waren we van plan om een dagje scooters te huren. Op zoek naar de dichtstbijzijnde scooterverhuur kwam ik op de website van Scoot4fun. Op die site zag ik dat ze sinds 2013 ook zogenoemde Powabykes verhuren. Dit zijn elektrisch ondersteunde fietsen met een regelbare ondersteuning d.m.v. een gashendel. Deze fietsen halen met gemak een snelheid van 35 km per uur en dat is heerlijk op een fiets. We hebben die dag met twee vingers in de neus 65 km gefietst en alle leuke kustplaatsen rondom Egmond aan Zee bezocht. Voor een redelijk sportief stel of sportieve groep is dit echt een aanrader. Wij hadden een tweede accu bijbesteld omdat ik er al van uit ging dat je automatisch (vooral mannen) veel gaat spelen met die gashendel. Bijvoorbeeld wanneer je een pelotonnetje fanatieke wielrenners inhaalt. Het huren van een powabyke kost 20 euro voor de hele dag tot 's avonds 10.00 uur en een extra batterij 10 euro. wanneer je je bedenkt dat het huren van een fluisterbootje in Giethoorn tegenwoordig al 80 euro kost dan is dat een vriendenprijs. Verder werden we door de verhuurders Linda en Paul zeer hartelijk ontvangen en kregen alle nodige uitleg. De naam van de website mag wat ons betreft ook Scoot&Byke4 fun heten. Wij komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door René en Ingrid uit Haaksbergen.

Super leuke ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-9-2013

Datum beoordeling: 20 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Het was heerlijk om een dagje op de electrische scooter langs de kust te rijden...prima scooters goede service leuke route! alleen jammer dat je op sommige stukken niet op het fietspad mocht bijvoorbeeld door de duinen!

Beoordeling gegeven door Nathalie van verseveld.

Superleuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-7-2013

Datum beoordeling: 8 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

Met een groepje collega's als bureau-uitje een erg leuke tocht gemaakt op de scooters door Schoorl, Bergen, Broek op Langedijk (tip: Broekerveiling is een pitstop waard). Scooters gaan niet te hard maar ook niet te langzaam, precies goed dus om alles om je heen te bekijken. Scoot4fun is servicegericht en denken met je mee, alles was goed geregeld. Bedankt Paul en Linda!

Beoordeling gegeven door Isabel.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-6-2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben met onze vriendengroep een scootertocht gemaakt waarbij we veel plezier hebben gehad. Een mooie route gereden waarbij je onderweg genoeg mooie plekjes tegenkwam om een stop te maken, gewoon om even te genieten van de omgeving, of om wat te eten of te drinken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen ook een duidelijke uitleg over de scooter en de route. Wij waren met 10 personen en iedereen heeft van dit uitstapje genoten. Kortom een echte aanrader!!!

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-06-2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Lekker weer, mooie omgeving om een stukje te toeren en je word er niet moe van.

Beoordeling gegeven door Milly.