Beoordelingen Adventurepark Waddenfun

Super-leuk !!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-12-2016

Datum beoordeling: 18 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Gastvrije ontvangst. Lekkere appeltaart. Goede uitleg en veilige klimgordel.

Beoordeling gegeven door T.G..

super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 Juli

Datum beoordeling: 30 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Gisteren kwamen we op deze site Waddenfun tegen en zijn we gelijk maar even gaan kijken. Na een duidelijke instructie mochten we gaan klimmen. Er zijn 3 verschillende niveaus met allen hun eigen uitdagingen. Het geboden materiaal ziet er allemaal top uit. We hadden 7 kinderen van verschillende leeftijden bij ons en ze vonden het allemaal schitterend. Wij gaan het zeker nog een keer doen.

Beoordeling gegeven door Emo Bulten.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-8-2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Dit is zo'n leuk klimparcours voor alle niveaus en de mensen zijn zo geweldig aardig, behulpzaam en vriendelijk. Heel ongedwongen. De kinderen vinden het fantastisch en wij volwassenen ook!

Beoordeling gegeven door Marieke.

Geweldige dagactiviteit met kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 maart 2014

Datum beoordeling: 2 maart 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super vriendelijk personeel, professionele begeleiding, klimmen op 3 niveau's (3 verschillende hoogtes). Echt een aanrader voor een leuke dagactiviteit!

Beoordeling gegeven door Van den boom.

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 maart 2014

Datum beoordeling: 2 maart 2014

Reisgezelschap: met een groep

Geweldig voor alle leeftijden! Eerst uitleg over de veiligheid, en toen zelf aan het klimmen. Drie parcoursen, van eenvoudig op een meter tot heel spannend op 8 meter hoogte, en een geweldige kabelbaan naar buiten. Iedereen kon een aantal uren onbeperkt klimmen. Heerlijk chocomel met slagroom als afsluiter. Aanrader!!

Beoordeling gegeven door Kristel van Schijndel.

GEWELDIG!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-08-2013

Datum beoordeling: 18 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Een prachtig klimpark met uitermate vriendelijk personeel en de uitleg was perfect. Mijn kinderen en kleinkinderen hebben allemaal hun grenzen verlegd op sportief gebied terwijl ik genoot van een heerlijk kop koffie met superlekkere appeltaart van eigen huis.Ik heb ze allemaal door de lucht zien vliegen! Prachtig en wij gaan volgend jaar ons familie weekend vieren bij Waddenfun en logeren dan in hun prachtige vakantieboerderij. Genieten van de mooie omgeving, prachtige uitzichten. Waddenfun team bedankt en veel succes met jullie prachtige klimpark en alle activiteiten die jullie erbij organiseren. vermaak voor jong en oud zowel binnen als buiten : Waar vind je dat !

Beoordeling gegeven door Willy Klein Obbink.

prachtige locatie en proffecionele begeleiding
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-8-2013

Datum beoordeling: 18 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

een prachtig ingerichte boerenschuur met drie lagen klimactiviteit. Een uitgebreide instructie, ook voor mensen met een beperking. Ze proberen over iemands grens te gaan maar drukken daar niet in door, wat je grens is bepaal je zelf! Voldoende toezicht! een ongedwongen sfeer. een moie menukaart, geen ingewikkelde dingen maar wel een patatje en tosti enz. Voldoende privacy. kortom een geweldig middagje klimmen bij Waddenfun

Beoordeling gegeven door Tineke Tuma-Oosterhof.

Sportief, uitdagend en zeer verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-0802013

Datum beoordeling: 15 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met 3 kinderen van 3-5 en 6 jaar een super leuke middag beleeft. Tijd vloog voorbij net als onze kinderen die via de ziplijnen trots door de lucht vlogen. Oma heeft vanaf het terras en buiten mooie foto's gemaakt. Volgende keer blijven we daar slapen in zo'n huisje en maken er een weekendjeweg.nl van ;-) Al met al en zeer geslaagde middag!

Beoordeling gegeven door Jeroen Peters.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 juli

Datum beoordeling: 8 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Voor de hele familie leuk om te doen, jong en oud. Goed voor een paar uur plezier. Mooie materialen, prachtige omgeving, leuke mensen.

Beoordeling gegeven door Carolyn.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20/7/13

Datum beoordeling: 21 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Óók goede uitleg over het zekeren. Ze houden je tijdens het klimmen goed in de gaten. Je kan er wat eten/drinken. Personeel is vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Agnes.

Hartstikke leuk man!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 Juli 2013

Datum beoordeling: 20 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gevonden op dagje uit. Nieuw in t noorden én overdekt. De zip lijnen zijn geweldig.

Beoordeling gegeven door Agnes Freije.