Pretpark de Valkenier: voor de hele familie!

Pretpark de Valkenier is een supergezellig familiepark voor jong en oud! Er zijn hier oneindig veel spetterende attracties! Raas mee in de achtbaan, vlieg mee in de Dancing Queen en fiets, schommel en klim erop los! Je wordt er extra blij van, want het is ook nog eens het voordeligste pretpark van Europa.

Nieuw!

Pretpark De Valkenier

Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij de Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kunnen kinderen naar hartenlust fietsen, klimmen en klauteren waar ze maar willen. Een beetje moe na al dat vliegen en rennen? Draai rustig mee in de Carrousel of maak een leerzame wandeling in Dino World.

Spannende attracties

Kies uit allerlei attracties! Doe het lekker rustig aan in Western City. Bekijk het park van bovenaf vanuit het reuzenrad, maak een ontspannen tochtje met de Safari Rit of ga naar het Circus Poppentheater. In de parkvijver ligt de mooie Mississippi boot klaar voor een gezellig vaartochtje. Durf jij in een karretje door het Spookkasteel te rijden?

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Pretpark de Valkenier heeft ook allerlei leuke arrangementen voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Lekker ravotten in alle attracties en daarna genieten van een kindermenu met frietjes en een snack!

Pretpark de Valkenier: voor de hele familie! in Valkenburg leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.