Logeren bij de boer in Hengelo met FarmCamps

Jopie, Menno en de konijnen Knabbel en Babbel: zomaar een paar dieren die wonen op FarmCamps Den Branderhorst in Hengelo. Leer alle dieren kennen tijdens een onvergetelijke vakantie op deze gezellige zorgboerderij. Boer Eddy en boerin Annemarie onthalen iedere gast even vriendelijk en weten de mooiste verhalen te vertellen. Help gerust eens bij het koeien melken, terwijl de kinderen een ritje maken op een pony. En om de vakantie compleet te maken heeft iedere vakantiegast een eigen konijntje of kip naast de tent om te verzorgen.

Voor de kinderen is er op Den Branderhorst een knusse knuffelschuur vol lieve dieren. In de Hooi Hooi Speelschuur raken ze niet uitgespeeld en anders neemt de boer of boerin hen gerust eens mee. Voor wat lekkers om bij de tent op te peuzelen is er een Boerderijwinkel. En voor het ultieme vakantiegevoel neem je het Boeren BBQ Pakket.

Tijdens een verblijf op FarmCamps Den Branderhorst hoef je niets te ontberen. De luxe lodgetenten beschikken over een eigen badkamer, een keukenblok en fijne slaapkamers.

Logeren bij de boer in Hengelo met FarmCamps in Hengelo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Koeien knuffelen

Samen buiten eten

Koeien knuffelen

Koeien knuffelen

Koeien knuffelen

Ontmoet lieve dieren

Koeien knuffelen

Spelen op de boerderij