Stadswandeling Den Haag




GESLOTEN - Duister Den Haag: een huiveringwekkende tocht door de hofstad

Let op: Duister Den Haag is gesloten en biedt geen wandelingen meer aan. Ontdek de duistere krochten van de hofstad en wandel mee met Duister Den Haag. De Duister Den Haag Tour> voert langs de meest huiveringwekkende plaatsen van de stad. Een gids verhaalt intussen over de bloederigste en sappigste details uit de geschiedenis van de stad. Welke gruwelijkheden speelden zich af op het Groene Zoodje? En de bloederige geschiedenis van Haagse Jantje? Wie durft de geschiedenis op te rakelen?

Spookachtige wandelingen

Waargebeurde verhalen uit de Haagse geschiedenis klinken tijdens de duistere avonden in het Hofkwartier en rond de Nieuwe Kerk. Wie wandelt mee door het Huiveringwekkend Hofkwartier? Deze wandeling start iedere zaterdag om 19:30 uur en elke zondag om 16:00 uur en duurt 2 uur. Moordenaars, mysteries en executies: de gids heft de facade van dit 'mooie' Den Haag op. En opeens is het wel heel donker om je heen!

Iedereen van 14 jaar en ouder kan zich aanmelden voor een wandeling met open inschrijving. Ook besloten wandelingen met eigen gezelschap zijn mogelijk vanaf zes personen. Neem hiervoor contact op!

De duistere geheimen van Den Haag komen boven water tijdens een Duister Den Haag Tour

Stadswandeling Den Haag in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.duisterdenhaag.com

Stadswandeling Den Haag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.