FunJet: razende rondvaart langs Rotterdamse highlights

FunJet is helaas definitief gesloten. Je vaart langs alle bezienswaardigheden, maar stiekem heb je helemaal geen tijd om hier naar te kijken in de FunJet. Deze Jetboat raast op hoge snelheid onder de Willemsbrug en de Erasmusbrug door. Actie en avontuur op het water met een snelheid van 100 kilometer per uur. De Jetboat is ontworpen en gebouwd voor actie en avontuur. Snel, strak en sensationeel! Hoe snel en hoe wendbaar de FunJet is voel je pas goed, wanneer de kapitein de boot laat driften...

Op grote snelheid varen over de Maas met de FunJet

Een state-of-the-art speedboot, dat is de FunJet. Iedereen, vanaf 16 jaar, die een beetje snelheid kan waarderen, kan tijdens een experience van 20, 40 of 60 minuten aan de lijve ervaren wat deze boot kan met 720 pk en twee waterjets. Tijdens de tochten van 40 en 60 minuten verken je naast de skyline van de stad, ook de beroemde Rotterdamse havens. Langs de Oude Haven tot aan Delfshaven en tuur naar de Rotterdam van Rem Koolhaas. Zie Splashtours het water in Splashen en scheur langszij de SS Rotterdam. Stap aan boord en vlieg met 100 kilometer per uur over de Maas. Wedden dat je achteraf wenst dat je toch die 60 minuten had gekozen? Een tochtje met de FunJet is leuk als bedrijfsuitje, of als vrijgezellenfeest. Wie wil er niet als een baas over de Maas? FunJet is helaas definitief gesloten.

Activiteiten in de buurt

Tegenover de op- en afstapplaats van Splashtours bevindt zich een restaurant. In het onderdek van het restaurant is Lasergame Rotterdam te vinden, waar deelnemers elkaar in het ruim onder vuur nemen. Een potje lasergame in een mysterieuze omgeving. Daarnaast is het mogelijk om op een Segway de stad te verkennen. Vind je balans en word een met je omgeving. Wil je liever vanuit een cabriobus de stad ontdekken? Stap dan in bij Sightseeing Rotterdam. Deze tour is the way to go en heeft als motto: No Rain = No Roof. Wil je liever mee met een ander-dan-anders stadstour? Stap dan aan boord van Splashtours. In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'...de bus duikt ineens de Maas in!