Avonturenpark Valdeludo: ter land, te water en in de lucht

Ga de lucht in op de klimtoren, volg het klim en klauterpad en stap op het vlot van Avonturenpark Valdeludo. De echte durfal racet razendsnel over het parcours met een elektrische kinderkart of springt een gat in de lucht op de bungee trampoline. Papa en mama eten en drinken hun buikje rond bij één van de foodtrucks, terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben op het tractorparcours of in de draaimolen. Avonturenpark Valdeludo is leuk voor kinderen tot twaalf jaar oud!

Bezoek www.avonturenparkvaldeludo.nl »

Denderend speelplezier in Avonturenpark Valdeludo

Het speelparadijs van Limburg

Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen! Van attracties tot workshops: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!

Avontuur op de speelrivier

Ravotten kan als geen ander in Avonturenpark Valdeludo. Verken de speelrivier, beklim de avonturenberg of zwier mee met de Tarzanswing. Bij de attracties raak je ook niet uitgekeken. Doe mee met een workshop outdoor lasergame of bouw en versier je eigen hut in het Timmerdorp.

Dagje uit met de kleintjes

Een dagje uit bij Valdeludo is leuk voor jong en oud, dus ook aan de jongere kindjes is gedacht. Aai de dieren bij de kinderboerderij, maak een rondje in de draaimolen of graaf een diep gat met een heuse graafmachine in de zandbak. Natuurlijk is er genoeg water en zand aanwezig.

Eten en drinken

Voor maar € 2,50 geniet je bij Valdeludo de hele dag onbeperkt van frisdrank. Op het overdekte horecaplein verruil je een Valdeludo-munt voor friet, snacks en tosti's. Bon appétit!Tip: Vier ook je verjaardagsfeestje of de familiedag met één van de groepsarrangementen van Veldeludo!

Avonturenpark Valdeludo: ter land, te water en in de lucht in Echt leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.avonturenparkvaldeludo.nl »

Vlotvaren op de speelrivier.

Vliegensvlug van de tubebaan.

Vlotvaren op de speelrivier.

Vlotvaren op de speelrivier.

Vlotvaren op de speelrivier.

Lekker karten.

Vlotvaren op de speelrivier.

Speelrivier is leuk voor jong en oud.