Beadazzled Haarlem - gesloten


-advertentiepositie-



Beadazzled Haarlem - gesloten

Beadazzled Haarlem is definitief gesloten. Schitterende kralen in alle soorten en kleuren uit alle werelddelen: ze zijn te vinden bij Beadazzled. Jij maakt zeker de blits met een uniek sieraad dat je nog eens helemaal zelf hebt gemaakt. De workshops van Beadazzled zijn ontzettend leuk om samen met een groep vriendinnen of collega's te doen. Wist je dat je ook accessoires met kralen kunt maken, bijvoorbeeld geurkaarsen of sierlampjes? Probeer het uit tijdens één van de creatieve workshops.

Naast Haarlem kun je ook terecht in Amsterdam en Hilversum. Beadazzled is gespecialiseerd in de meest unieke soorten kralen. Van glas, kunststof of Swarovski-kristal bijvoorbeeld, maar ook van hout, zilver of natuursteen. Denk niet dat je alleen sieraden kunt maken van kralen. Ook een paar leuke slippers kun je helemaal versieren met de kralen van Beadazzled.

Workshops

Beadazzled biedt verschillende WORKSHOPS voor volwassenen. De datum en het programma is altijd in overleg. Ook voor kinderen en tieners zijn er leuke workshops. Is je groep te klein of ben je alleen? Sluit je dan aan bij de reguliere workshops die Beadazzled zelf op diverse data organiseert.

 Bezoek www.beadazzled.nl

Beadazzled Haarlem - gesloten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.