Maak je eigen sieraden bij Beadazzled


-advertentiepositie-



Sieraden en accessiores maken met kralen bij Beadazzled Hilversum - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Maak de blits met zelfgemaakte sieraden of accessoires! Met één van de creatieve workshops van kralenwinkel Beadazzled kun jij helemaal zelf bepalen welke kralen jij aan je armband of ketting rijgt. En er is keuze genoeg. Beadazzled speurt de hele wereld rond naar unieke kralen van allerlei materialen. Volg een workshop van Beadazzled samen met een groep vriendinnen of collega's en maak je eigen sieraden. Wist je dat je ook accessoires met kralen kunt maken, bijvoorbeeld geurkaarsen of sierlampjes? Probeer het uit tijdens één van de creatieve workshops.

Workshop sieraden maken

De kralenwinkel Beadazzled is zo'n succes dat er inmiddels drie vestigingen zijn. Naast Hilversum kun je ook terecht in Amsterdam en Haarlem. Beadazzled is gespecialiseerd in de meest unieke soorten kralen. Van glas, kunststof of Swarovski-kristal bijvoorbeeld, maar ook van hout, zilver of natuursteen. Denk niet dat je alleen sieraden kunt maken van kralen. Ook een paar leuke slippers kun je helemaal versieren met de kralen van Beadazzled.

Workshops

Beadazzled biedt verschillende WORKSHOPS voor volwassenen, eigen groepen op datum in overleg.

Workshop 2,5 uur: tijdens de ontvangst met koffie of thee is er een korte introductie van de mogelijke technieken tijdens de workshop. Vervolgens kun je door het assortiment struinen naar je favoriete kralen en kleuren. Natuurlijk word je tijdens de workshop begeleid en krijg je nodige tips.

Maak je eigen sieraden bij Beadazzled in Hilversum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beadazzled.nl

Maak je eigen sieraden bij Beadazzled
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.