Amusementspark Koningin Fabiola




Amusementspark Koningin Fabiola

Bezoek de citadel van Namen, een grote burcht in de stad, en je vindt boven het Amusementspark Koningin Fabiola. In deze grote speeltuin raken kinderen niet snel uitgespeeld! Lekker klimmen in het kasteel, dan weer even schommelen en daarna razendsnel van de kabelbaan. Handig: de speelgedeelten zijn gegroepeerd per leeftijd. Doordat het terrein volledig omheind is kunnen ook de kleintjes veilig vrij spelen. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn hier zeker een paar uurtjes zoet!

Klimparcours en minigolfbaan

Voor de grotere kinderen vanaf acht jaar is er een klimparcours. In het groen klimmen dappere avonturiers de hoogte in. Ook is er een skelterbaan en een midgetgolfbaan. Let op: naast de entreeprijs betaal je voor sommige attracties extra. Dat geldt bijvoorbeeld voor de elektrische autootjes, de skelters en de grote trampolines. Ook voor de minigolfbaan geldt een bijbetaling. De entreeprijs voor de speeltuin zelf is gelukkig vrij laag, dus je kunt het zo duur maken als je zelf wilt!

Barbecueën en picknicken

Amusementspark Koningin Fabiola heeft een gezellig cafetaria met een terras, waar iets kunt drinken of eten. Er is een bescheiden kaart en natuurlijk kun je er ook ijsjes bestellen. Je mag zelf een picknick meenemen en in de speeltuin opeten aan een van de picknicktafels. Of op reservering lekker barbecueën.

Amusementspark Koningin Fabiola in Namen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 3,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.namur.be

Amusementspark Koningin Fabiola
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.