Toeren in een vette cabrio van SilverLine

Voel je haren wapperen in de wind en geniet van de zon op je gezicht. Huur bij SilverLine een cabrio en maak een ontspannen rondrit. Je hebt de keuze uit verschillende merken en kleuren cabrio's. Rij bijvoorbeeld langs de kustlijn in een gele Chevrolet Corvette of rij de zonsondergang tegemoet in een rode Alfa Spider Classic.

Toeren en picknicken

Plan een mooie route, start de motor en je ontspannen dagje uit kan beginnen! Geniet van de kleurrijke heide in Gelderland, glooiende heuvels in de Utrechtse Heuvelrug of de uitgestrekte weilanden in Groningen. Tip: verras je passagier(s) met een heerlijke picknick. Je kunt verschillende twee- en vierpersoons picknickmanden bestellen, gevuld met dagverse producten.

Bekijk de beschikbaarheid van alle voertuigen op de website en reserveer een datum.

Vijfdaagse cabriorondrit

SilverLine biedt een unieke ervaring aan voor de echte levensgenieters onder ons: de Cabrio Challenge. In vijf dagen reis je met een groep in tien verschillende cabrio's de mooiste routes door de Eifel, de Ardennen, de Alpen en de Dolomieten. Gedurende de reis overnacht je in prachtige hotels. Iedere dag wordt er na de lunch van auto gewisseld. Alle cabrio's hebben een navigatiesysteem met een voorgeprogrammeerde route. Zie jij jezelf al rijden door de Alpen terwijl de blauwe lucht langzaam plaatsmaakt voor het avondrood?

Een cabrio op je vakantieadres

Heb je al een mooie cabrio gezien die bij je past? SilverLine kan als extra service je gehuurde bolide brengen en ophalen op een locatie naar keuze in heel Europa. Dus ook als op vakantie bent!

SilverLine verhuurt ook motoren, limousines en bruidsauto's.

Toeren in een vette cabrio van SilverLine in IJsselstein leent zich ook goed voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.