Leer schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins bij Schilderworkshop met Inge

Leer schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins bij Schilderworkshop met Inge

Iedereen kan schilderen! Boek een Schilderworkshop met Inge en leer in maar een paar uurtjes schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigen schilderij. Leuk om samen te doen met familieleden, vriendinnen of collega's!

Gezellig schilderen

Het doel van de workshop is een gezellige, ontspannen en leerzame dag of avond te beleven. Iedereen kan leren schilderen! Onder begeleiding van Inge maak je je eigen kunstwerk. Aan het einde van de dag of avond neem je een zelfgemaakt schilderij mee naar huis.

Wijntje erbij

Er zijn twee verschillende workshops. Een dagvullende workshop van 10:00 uur tot 17:00 uur en een avondworkshop van 19:00 uur tot 22:00 uur. De dagvullende workshops zijn inclusief koffie of thee met iets lekkers, een lunch en een wijntje. De workshop wordt gehouden in het ruime maar knusse atelier van Inge. Schijnt het zonnetje? Dan wordt er heerlijk buiten geschilderd. Je hoeft zelf niets mee te nemen, alles ligt klaar in het atelier. Hou er alleen wel rekening mee dat er verfvlekken in de kleding kunnen komen.

Net als Bob Ross

De onder schilders bekende Bob Ross techniek is een eitje. Volg stapje voor stapje Inges voorbeeld en je hebt in een oogwenk je eigen meesterwerk. Iedereen kan schilderen! Daarbij is Inge een gediplomeerd instructeur in de Bob Ross stijl. Bijzonder: ze werd persoonlijk door Gary Jenkins opgeleid en volgde diverse masters bij hem.

Leer schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins bij Schilderworkshop met Inge in Vijfhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Leer schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins bij Schilderworkshop met Inge

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.