Scrapheap Challenge in Nederland: tijd voor teamwork op de schroothoop!

Trek een overall aan, zet een laskap op en maak je klaar voor de Schrootstrijd! Op een enorme werkplaats in het bos gaan stoere mannen en vrouwen in teams aan de slag met oud ijzer. Wie ontwerpt het beste voorwerp door te lassen, snijden, schuren en zagen?

Boek nu je uitje bij Schrootstrijd! »

Op de schroot

Voordat de strijd tussen de verschillende teams begint krijg je een technische opdracht te horen. Ren snel met je team naar de schroothoop en grijp de onderdelen die jij nodig denkt te hebben! Oude fietsen, buizen, potten en pannen. Alles krijgt een tweede leven. Met behulp van professionals werk je met echte lasapparaten, haakse slijptollen, plasmasnijders en schuurmachines. De opdracht die je krijgt, sluit aan op je beroep en technisch inzicht. Een groep studenten maakte bijvoorbeeld een werkende klok en een stel bloemisten creƫerde enorme bloemen als kunstwerk. Een race met zelfgemaakte zeilwagens is ook een aanrader!

Kunstwerk voor de bruid

Bij Schrootstrijd draait het allemaal om teamwork en oplossingsgericht denken. Zie je een technische opdracht in wedstrijdvorm niet zitten? Maak dan een gezamenlijk kunstwerk, leuk voor in de tuin, op kantoor en origineel als vrijgezellenfeestje. Of geef de bruid en bruidegom een zelfgemaakt voertuig cadeau, waarin ze op de grote dag kunnen rondrijden. Want zelfs dat kun je van oud ijzer maken!

Scherp blijven

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je met al dat gelas en gezaag scherp blijft, dus de alcohol blijft tijdens Schrootstrijd even achterwege! Moe maar voldaan kun je je Schrootstrijd challenge afsluiten met een lunch, diner of high tea.

Scrapheap Challenge in Nederland: tijd voor teamwork op de schroothoop! in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Boek nu je uitje bij Schrootstrijd! »

Teamwork op de werkplaats.

Vergeet niet je laskap op te zetten.

Teamwork op de werkplaats.

Teamwork op de werkplaats.

Teamwork op de werkplaats.

Veel gezelligheid tijdens de Schrootstrijd.