Aan de kook met een ervaren chef!

Door het hele land bij jou op locatie! De hele keukentafel staat vol met verse groentes, heerlijke kruiden en kookspullen. Samen met vrienden, familie of collega's tover je hiermee een heerlijke maaltijd op tafel en bouw je een culinair feestje! Een ervaren kok helpt met het bereiden van de gerechten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Kookparty komt bij je op locatie in heel Nederland en Belgiƫ.

Lekker koken met een ervaren kok!

Of je nu een vrijgezellenfeestje organiseert of je verjaardag op een originele manier wilt vieren: met lekker eten zit je altijd goed. Maak sushi met collega's, bereid een Indische barbecue in je vakantiewoning of maak met je familie een Hollandse appeltaart die minstens zo lekker is als die van oma. Een Kookparty is ook leuk als kinderfeestje: als topchefs in de dop bakken de kids cupcakes of bereiden ze hun eigen driegangendiner. Kookparty maakt een feestje op maat, zoals:

Kookparty komt naar je toe!

Bedenk samen waar je zin in hebt, prik een datum en nodig Kookparty uit bij je thuis, bij het bedrijf of bijvoorbeeld op je vakantieadres tijdens een weekendje weg. Het enige dat je nodig hebt is een keuken met standaardapparatuur zoals een oven, koelkast, fornuis, werkblad en een (bijzet)tafel. Een sessie duurt ongeveer drie uur; daarna ga je met z'n allen aan tafel om te genieten van de zelfgemaakte gerechten. Eet smakelijk!

Let op: een Kookparty is te boeken in heel Nederland en Belgiƫ en is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga lekker samen koken! »

Leuke activiteit voor teambuilding!

Samen aan de slag.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuke activiteit voor teambuilding!

Maak met vriendinnen zelf een high tea.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Topchefs.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuk uitje voor het hele gezin.