Geelvinck Muziek Museum Zutphen - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Bewonder piano's van (inter)nationale allure in Zutphen - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Historische muziek op historische piano's in een historische omgeving. In het Geelvinck Muziek Museum Zutphen, gevestigd in het prachtige gebouw 'De Wildeman', vertellen ze er uren over. Aan de hand van bijzondere muziekinstrumenten duik je twee eeuwen terug in de historie, naar de tijd van de iconische (in Zutphen geboren?) componist Beethoven. Neem nou de rechtopstaande piano van Woffington. Hiervan zijn wereldwijd slechts twee exemplaren, waarvan één gewoon te vinden is in Zutphen! Schroom niet om zelf te laten horen wat je in huis hebt. Zo is de negentiende-eeuwse Collard & Collard vleugel een juweeltje om te bespelen.

Mooie concerten

Regelmatig klinkt er muziek bij de vele concerten in het Geelvinck Muziek Museum in Zutphen. Houd de muziekagenda goed in de gaten, zodat je geen uitvoering mist. Meesters uit binnen- en buitenland geven daarnaast met regelmaat masterclasses voor iedereen die zijn of haar pianoskills wil verbeteren.

Geelvinck Muziek Museum Zutphen - GESLOTEN in Zutphen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.geelvinck.nl

Geelvinck Muziek Museum Zutphen - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.