Hot Rod City Tour Nijmegen


-advertentiepositie-



Hot Rod Nijmegen - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Het is alsof je met je kartauto in de stad bent beland, maar dan beter, sneller en stoerder! Bij Hot Rod City Tour Nijmegen rijd jij in een prachtige mini-oldtimer van Duitse makelij door de stad Nijmegen heen. Dit is de enige plek in Nederland waar je samen met je vrienden, familie of collega's in een Hot Rod kunt touren!

Klein maar fijn

Juist het formaat van de Hot Rod autootjes van Hot Rod City Tour Nijmegen maakt het rijden zo leuk. Zet een helm op je hoofd en zak weg in deze mini-auto die voelt als een maatpak. Net als in een kartauto rem je met links en geef je gas met rechts, de rest gebeurt automatisch. Doordat je veel lager bij de grond zit dan de andere verkeersdeelnemers, lijkt zelfs het kleinste Peugeootje opeens gi-gan-tisch. Elke stuurbeweging die je maakt voel je. Én als je zestig kilometer rijdt, voelt het alsof je tachtig kilometer per uur gaat! Op z'n hardst rijdt deze schoonheid maar liefst 88 kilometer per uur.

Fotomomentje in Nijmegen

Met voorop een tourguide die je de weg wijst rijd je twee uur langs zo vrij als een vogel met je vrienden, familie of collega's door de stad Nijmegen heen. Op de mooiste plekjes zoals bijvoorbeeld recreatiegebied De Waalsprong, maak je even een pitstop voor een fotomoment.

Groepsuitje of alleen

Lijkt het je leuk om een ritje in een mini Hot Rod te maken? Dan is het wel belangrijk dat je een geldig B-rijbewijs meeneemt en je minstens achttien jaar oud bent. Er zijn dertien autootjes beschikbaar. Bij grotere groepen is het ook mogelijk om de rit naar wens in te korten en om de beurt een ritje te maken. Wel touren maar geen groep? Dan kun je in overleg gewoon aanhaken bij een andere groep!

Hot Rod City Tour Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Hot Rod City Tour Nijmegen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.