Privésauna Pura Suerte - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Privé relaxen bij Wellnesshoeve Pura Suerte - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Volledig onthaasten, maar liever niet met allemaal onbekenden om je heen? Privésauna Wellnesshoeve Pura Suerte is perfect voor jou! Met je eigen gezelschap van twee tot twintig personen huur je de locatie af, zodat je in alle privacy geniet. Kies zelf of je met of zonder kleding geniet van alle faciliteiten, kinderen zijn ook welkom.

Geniet van luxe faciliteiten

De wellness is kleinschalig, maar het ontbreekt je nergens aan. Je kunt genieten van diverse faciliteiten:
  • Bubbelen in de bubbelbad, met aan twee zijden openslaande deuren waardoor het net lijkt of je buiten bent;
  • Tot rust komen in de stoom van het Turkse stoombad, waar het heerlijk ruikt naar eucalyptus;
  • Lekker met z'n tweeën in de knusse, kleine infraroodsauna's. Nog goed voor je spieren ook!
  • Laat je na een saunabezoekje even heerlijk onderuit glijden in het zwembad met jetstream of kom relaxen in het glazen prieeltje naast het bad;
  • Snuif de geur op van heerlijke kruiden in de kruidensauna, met uitzicht op het zwembad;
  • Laat je adviseren en behandelen in de schoonheidssalon. De schoonheidsspecialiste neemt graag de tijd voor persoonlijke aandacht;
  • Ook heerlijk: je laten verwennen in de massagesalon met een hotstone massage;
  • Kies voor verzorgde nagels bij de pedicure of kom stralend bij de visagist vandaan.

Puur geluk bij Pura Suerte

'Pura Suerte' is Spaans voor 'puur geluk', en dat is wat je voelt zodra je de drempel van het wellnesscentra overstapt. Naast alle faciliteiten geniet je van het zonnetje op de ligweide, zijn er massagedouches voor vastzittende spieren of gewoon omdat het zo lekker is, staat er een emmer heerlijk lavendelscrubzout klaar en is er een loungegedeelte. Hier kun je ook ontspannen met een kopje koffie, thee of iets heerlijks van de kaart. Of ga voor een lekker langzame high tea, high wine of champagnegarnituur: echte aanraders. Haasten hoeft toch niet bij Pura Suerte.

Grillen in de Finse kota

Extra leuk is de Finse kota: een uniek, houten optrekje in de wellnesstuin. In het midden van deze achthoekige hut van Fins naaldhout staat een vuurplaats, waarop je gezellig met je eigen gezelschap kunt barbecueën en grillen. Zittend op een rendiervel geniet je van qualitytime met elkaar en heerlijke vis en vlees. Dat is nog eens uniek uiteten! Het is ook mogelijk om van een high tea of lunch te genieten in de Finse kota. Tip! Niks missen? Boek dan een van de arrangementen. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen, dus er zit er altijd wel één tussen die bij je past.

Privésauna Pura Suerte - GESLOTEN in Udenhout leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.wellness-purasuerte.nl

Privésauna Pura Suerte - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.