Escape rooms en spannende groepsquizzen bij Fun Farm Schoorl

Stel zelf je eigen groepsuitje samen bij Fun Farm Schoorl! De ruim honderd activiteiten zijn zowel binnen als buiten en prima met elkaar te combineren. Ontsnap met je teamgenoten zo snel mogelijk uit een spannende escape room en sluit de dag af met een Kickboks Clinic. Of verken de omgeving tijdens een steptocht door de polder en speel daarna de Jongens tegen de Meisjes.

Arrangementen op maat

Het programma is helemaal op maat samen te stellen. Enkele voorbeelden:
  • Combineer een van de verrassende escape rooms met een potje boerengolf in het Outdoor arrangement. Eerst binnen en daarna lekker naar buiten!
  • Beleef een gezellige middag op de boerderij met het Middag arrangement. Neem het buiten tegen elkaar op tijdens de Fun Games en sluit af met een echte breinbreker: de Table Escape; los, vastgeketend aan een tafel, alle raadsels op.
  • Wie is de slimste van het stel? Test het in het Quiz arrangement en speel een spannende PubQuiz. Sluit af met een warm-koud buffet.
  • Ontsnap met z'n allen van een onbewoond eiland in Survival Island, onderdeel van het Dag arrangement en speel daarna een potje archery tag om jullie ontsnapping te vieren.

Borrel of buffet

Een hele dag samen allerlei leuks ondernomen? Dan heb je geen zin meer in koken. Laat Fun Farm Schoorl de catering van jullie dag verzorgen. In de zomermaanden is het heerlijk om buiten te barbecue├źn, maar een smaakvolle lasagna gaat er ook altijd in. Het is ook mogelijk om te kiezen voor diverse hapjes en drankjes of een overheerlijke lunch.

Escape rooms en spannende groepsquizzen bij Fun Farm Schoorl in Schoorl leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.