Fun Farm


-advertentiepositie-



Fun Farm Schoorl - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Stel zelf je eigen groepsuitje samen bij Fun Farm Schoorl! De ruim honderd activiteiten zijn zowel binnen als buiten en prima met elkaar te combineren. Ontsnap met je teamgenoten zo snel mogelijk uit een spannende Escape Room en verken daarna de omgeving tijdens een steptocht door de polder, bijvoorbeeld.

Arrangementen op maat

Het programma is helemaal op maat samen te stellen. Enkele voorbeelden:
  • Combineer een van de vijf verrassende Escape Rooms met een potje Boerengolf of Disc Golf in het Outdoor arrangement. Eerst binnen en daarna lekker naar buiten!
  • Beleef een gezellige middag op de Fun Farm met het Middag arrangement. Test jullie kennis en vaardigheden tijdens Escape the Farm, waarbij de groep aan elkaar geketend wordt met handboeien en alle codes gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Neem het daarna tegen elkaar op tijdens de Fun Games Outdoor of een potje boogschieten.
  • Wie is de slimste van het stel? Test het bij CSI Murder Game en onderzoek als een echte detective een moord. Wie vermoorde reizigster Alexia, met welk wapen en waarom? Vind antwoorden in de angstaanjagende caravan van de moordenaar.
  • Ontsnap met z'n allen van een onbewoond eiland in Survival Island, onderdeel van het Dag arrangement, en speel daarna een potje Archery Attack.

Borrel of buffet

Een hele dag samen allerlei leuks ondernemen? Dan is het lekker als je over de catering niet na hoeft te denken. Laat Fun Farm Schoorl de innerlijke mens op jullie dagje uit verzorgen. In de zomermaanden is het heerlijk om buiten te barbecueën, maar een smaakvolle lasagne gaat er ook altijd in. Het is ook mogelijk om te kiezen voor diverse hapjes en drankjes of een overheerlijke lunch. Fun Farm heeft een hartstikke gezellig restaurant en prachtig gelegen terras!

Fun Farm in Schoorl leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fun Farm
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.