1

Beeldentuin Zwakanaga - GESLOTEN




Beeldentuin Zwakanaga - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Hoe vaak je er ook komt, Beeldentuin Zwakanaga ziet er altijd weer anders uit. Is het niet de natuur die elk seizoen de tuin weer in een ander jasje steekt, dan zijn het wel de wisselende kunstobjecten in de tuin. Rond de twintig kunstenaars komen elk jaar hun kunstwerken showen in deze prachtige groene tuin in hartje Drenthe!

Kom tot rust

Even ontsnappen uit het jachtige leven van elke dag, daarvoor zit je bij Beeldentuin Zwakanaga wel goed. Zodra je voet hebt gezet op het groene gras, glijdt de drukte van je af. Rode, gele en roze wilde bloemen stralen in de zomer en planten met prachtige vormen staan in volle bloei. De tuin is mooi aangelegd, met een vijver, beekloop en diverse borders. Dat is nog niet alles: de tuin en bijhorende galerie huisvesten ruim 200 kunstobjecten. Er zijn sculpturen te zien van steen, keramiek, hout, cortenstaal, roestvrij staal, glas, kunststof, emaille en combinaties daarvan. Daarnaast is er ook kunst van textiel en sieraden te zien!

Koffie, lunch of high tea

Kom je met een groep van minimaal acht personen? Laat je dan extra verwennen en breid een wandeling door de tuin tegen een zacht prijsje uit met koffie/thee en appelgebak, een overheerlijke lunch of een zoete en hartige high tea.

Maak zelf kunst

Geef je innerlijke kunstenaar vrij baan en zet je eigen talent en creativiteit in! In de beeldentuin worden diverse workshops beeldhouwen gegeven. Je kunt kiezen uit diverse soorten steen, zoals marmer, albast en serpentijn. Onder begeleiding maak je van een ruwe steen iets heel eigens.

Beeldentuin Zwakanaga - GESLOTEN in Exloo leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zwakanaga.nl

Beeldentuin Zwakanaga - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.