Happen en trappen door het mooie Brabant

Gezellig uit eten gaan of liever een stuk fietsen? Waarom niet allebei! Begin met een kopje koffie en wat lekkers, stap op de fiets en trap jezelf over de mooiste weggetjes naar je voorgerecht. Je druk maken over calorieën hoeft niet, want die fiets je er meteen weer af naar de volgende hap. Onderweg geniet je van de prachtige Brabantse 'Sahara'. Nergens anders in Nederland zie je opeens boomkruinen uit een grote zandvlakte steken. Met Happen en Trappen van Recreatief Loon op Zand beleef je een dag om nooit meer te vergeten.

Happen en trappen

Je heerlijke tocht begint met een kopje koffie en lekkere 'Loonse Hap" bij Natuurpoort van Loon, de poort naar de unieke Loonse en Drunense Duinen. Neem daarna ontspannen de heuveltjes met een e-bike. Of huur een mountainbike en voel je kuiten branden als je door het zand omhoog ploetert. Allemaal op weg naar je volgende gerecht in één van de gezellige Brabantse restaurants. Met Happen en Trappen fiets je ontspannen een vijf gangen menu bij elkaar. Mmmmmm. Maar ook van je mountainbike tocht kan je een bourgondische tocht maken! Super sportief en lekker tegelijk.

Probeer de ElliptiGO

Het wordt helemaal een speciale dag als je eens kiest voor een tandem of een ElliptiGO. Met een ElliptiGo 'fiets' je staand: fitness in de buitenlucht, terwijl je geniet van de omgeving. Wat je ook kiest, het wordt een lekker zorgeloos dagje plezier hebben. Je huurt namelijk kwaliteitsfietsen die voortdurend nagekeken en vernieuwd worden. En wil je je fietstocht ergens anders beginnen, dan brengt Recreatief Loon op Zand de fietsen naar de plek van je keuze. Ook hartstikke handig als je met een groep bent.

Natuurpoort van Loon

Recreatief Loon op Zand vind je bij Natuurpoort van Loon. Er is een ruime gratis parkeerplaats en de fiets- en MTB routes starten voor de deur! In het gezellige eetcafé bij de Natuurpoort of op het bijbehorende terras kun je voor of na je tocht terecht voor een kopje koffie, lunch, diner en een boel Brabantse gezelligheid. Kinderen spelen ondertussen in de speeltuin. Na het wandelen, fietsen of paardrijden kun je zelfs overnachten bij de Natuurpoort!

Voor paardrijden ga je naar Manege van Loon.

Happen en trappen door het mooie Brabant in Loon op Zand leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand