Escape Room Holten




Ontsnap uit Dracula's kelder voor je verandert in een vampier

Flakkerend kaarslicht, vreemde muziek en dan staan jij en je team opeens voor een geheimzinnig kerkhof. De deur slaat achter jullie dicht en je beseft: hier is iets helemaal fout. Lukt het jullie om erachter te komen wat er aan de hand is bij en op tijd uit deze duistere wereld te ontsnappen? Je hebt maar een uur voor je nooit meer de zon ziet!

Al snel blijkt, dat jullie in Dracula's Dungeon staan, in Transsylvanië. En dat jullie maar een uur de tijd hebben om te ontsnappen voor jullie zelf in vampiers veranderen. Koortsachtig gaan jullie op zoek naar een uitweg, maar het enige wat te vinden is zijn raadsels en mysterieuze puzzels. Leiden die jullie naar de vrijheid, of juist verder naar het gevaar? En hoe lang hebben jullie nog voor het te laat is? Het enige wat je kan doen is verder zoeken naar een uitweg, met de kriebels in je buik. Opgeven is hier geen optie.
Dracula's Dungeon is een escaperoom vol sfeer, waar je even helemaal uit de werkelijkheid stapt. De originele puzzels leiden je stap voor stap verder het mysterieuze verhaal in en vragen de nodige teamspirit. Anders gaat het niet lukken om te ontsnappen! Maar hoe spannend en dreigend het ook wordt, het word nooit te eng. Escape Room Holten is dan ook geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar.
Je begint en eindigt Escape Room Holten in een gezellig café. Het kopje koffie of thee vooraf en het drankje achteraf zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt de escaperoom ook combineren met een lekkere lunch of diner. Of met een gezellige borrel. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Escaperoom Holten is geschikt voor minimaal vier en maximaal zeven personen. Zoek je iets uitdagends voor een grotere groep? Boek dan het escapespel. Geschikt voor maximaal 40 personen.

Escape Room Holten in Holten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Escape Room Holten

Foto: Escaperoom Holten
Foto: Escaperoom Holten
Foto: Escaperoom Holten
Foto: Escaperoom Holten