Ontsnap uit de kelders van Dracula

Het avontuur begint in het gezellige café van Escaperoom Holten, met een kopje koffie of thee. Hier wacht je ontspannen met je vrienden of collega's op een gids die je naar het Dracula Festival brengt. Dan is het zover en gaat er een deur open. Niet naar een leuke feestruimte, maar naar een kelder. Flakkerend kaarslicht, vreemde muziek, een kerkhof... wat voor festival is dit?

Het blijkt dat jullie in Dracula's Dungeon staan, in Transsylvanië. En jullie maar een uur de tijd hebben om te ontsnappen voor jullie zelf in vampiers veranderen.

Samenwerken is key

Bij Escape Room Holten stap je met je vrienden, familie of collega's een mysterieuze wereld binnen. Wat betekent dat kruis op de deur? Hoe ontkom je aan het kerkhof? Wat moet je doen met al die vreemde puzzels? Al snel blijkt dat jullie alleen door goed samenwerken de puzzels binnen een uur kunnen oplossen. Dit is niet de makkelijkste escaperoom, maar dat maakt het alleen maar leuker. Een escaperoom waar je je tanden op stuk kan bijten. En juist daarom ook veel lol hebt met elkaar.

Spannend ja, eng nee

Dracula's Dungeon is een escaperoom vol sfeer, waar je even helemaal uit de werkelijkheid stapt. Met originele puzzels, die in het thema passen. Spannend... maar niet eng. Escape Room Holten is dan ook geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar.

Met borrel of diner

Je begint en eindigt Escape Room Holten in een gezellig café. Het kopje koffie of thee vooraf en het drankje achteraf zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt de escaperoom ook combineren met een lekkere lunch of diner. Of met een gezellige borrel. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Escaperoom Holten is geschikt voor minimaal vier en maximaal zeven personen. Zoek je iets uitdagends voor een grotere groep? Boek dan het escapespel. Geschikt voor maximaal 40 personen.

Ontsnap uit de kelders van Dracula in Holten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Escaperoom Holten

Foto: Escaperoom Holten

Foto: Escaperoom Holten

Foto: Escaperoom Holten