E-chopper huren in Vaassen


-advertentiepositie-



Cross over de Veluwe op een elektrische chopper - GESTOPT

Bij Theehuys De Korenmolen verhuren ze geen e-choppers meer.

Superstoer en toch relaxt: met een elektrische chopper cross je met een gangetje van zo'n 25 kilometer per uur over de Veluwe. Fluisterstil! Kom waar gewone scooters niet mogen komen en ontdek de mooiste plekjes met de routes van Koffie- en Theehuys De Korenmolen.

Toer als een biker

Hoog stuur, brede bandenĂ¢: de e-chopper van De Korenmolen doet zijn naam eer aan. Hierop voel je je meteen een echte biker! Hij trekt fors op zoals het hoort bij een chopper, maar daarna rij je geruisloos verder. Zo kun je genieten van de rust van de Veluwe. Met de e-chopper mag je zelfs door stiltegebieden rijden! Wie weet kom je wel een hert of wild zwijn tegen.

De mooiste routes

Zoek je eigen weg en pak de paden die je aanspreken. Of volg een van de mooie routes die E-scooter Vaassen heeft samengesteld en ontdek fraaie Veluwse bossen, uitgestrekte heidevelden en pittoreske plaatsjes. Toer samen naar het gezellige Epe, de wind in je haren en de stilte om je heen. Volg de wildroute, bezoek Het Loo of ga naar het verscholen dorp bij Vierhouten, waar in de Tweede Wereldoorlog onderduikers schuilden. De keuzes zijn eindeloos en met je smartphone in de handige houder aan het stuur raak je geen moment de weg kwijt.

De korenmolen

Je tocht begint en eindigt bij de mooie korenmolen van Vaassen, meteen de eerste bezienswaardigheid van je dagje uit. Met een beetje geluk is de molenaar aan het werk en kun je de molen bezichtigen. Onder in de molen bevindt zich Koffie- en Theehuys De Korenmolen, waar je de e-choppers huurt. Start je uitje met een ontbijt of een kopje koffie en zelfgebakken appeltaart. Of combineer de tocht met een high tea of lunch in de molen.

E-chopper huren in Vaassen in Vaassen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 E-scooter Vaassen

E-chopper huren in Vaassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.