Burcht Wedde


-advertentiepositie-



Burcht Wedde

De Burcht Wedde dateert uit de veertiende eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het speelde bijvoorbeeld een rol in de Tachtigjarige Oorlog en was thuis van meerdere machtige families in de streek. Tegenwoordig is het een kinderhotel voor minderbedeelde kinderen, inclusief museum en museumtuinen. Vanaf april tot en met november zijn de burcht, het museum en de tuinen voor iedereen open. Liever de burcht bezoeken in combinatie met een rondleiding, lunch of diner? Dan moet je vooraf een afspraak maken.

Ook leuk: er zijn vier erfgoedlogies beschikbaar voor bezoekers om ook een keertje op de burcht te overnachten. De opbrengst hiervan gaat dan naar het kinderhotel. Er zijn ook bepaalde zalen te huur voor evenementen en bruiloften en dergelijke. Meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op met Burcht Wedde.

Burcht Wedde in Wedde leent zich ook goed voor een familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.burchtwedde.nl

Burcht Wedde
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.