Sneeuwattractiepark Skidôme Rucphen

Stap binnen in de ijskoude wereld van Skidôme en voel meteen de unieke wintersportsfeer. Typische wintersporthuisjes, dennenbomen, sneeuw, ijs en een nachtblauwe hemel vormen een sfeervol decor voor snowboarders en skiërs. Maak er een leuk winters dagje uit van en suis over de kraakverse sneeuw!

Skiën en snowboarden

Of je nu voor het eerst op de piste staat of al veel ervaring hebt; bij Skidôme Rucphen kun je altijd terecht. Er zijn verschillende pistes voor beginners en gevorderden en in het Funpark kun je lekker freestylen. Vrij skiën of snowboarden kan hier altijd. Probeer trucs uit op rails, schansen en een big airbag. Leuk: het Funpark wijzigt regelmatig van opzet en is dus altijd uitdagend.

Lijkt skiën je tof maar heb je nog niet zoveel ervaring? Deskundige leraren geven op verschillende niveaus les. Je kunt ook eerst een proefles reserveren om te kijken of wintersport iets voor je is.

Leuk om te combineren met skiën

Leuk om te combineren met skiën of snowboarden tijdens je winterse dagje uit:
  • IJskarten. Karten op een baan van spekglad ijs! Ervaar de ijskoude kick van het ijskarten op het 3,5 kilometer lange circuit van IceKart Rucphen. Drift als een coureur door de bochten, voel de adrenaline van slippende banden en spikes die zoeken naar grip op de baan terwijl de ijsresten in het rond vliegen.
  • Magisch GlowGolfen. GlowGolf maakt van minigolf een unieke belevenis. Ontdek de schoonheden van Antarctica wanneer je het parcours van achttien holes doorloopt. Ontmoet levensgrote ijsberen, orka's, pinguïns, zeehonden en walvissen die licht geven in het donker.
Is Rucphen niet in de buurt? Je kunt ook terecht bij Skidôme Terneuzen.

Sneeuwattractiepark Skidôme Rucphen in Rucphen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Skidôme Ruchpen als groepsuitje! Foto: Skidôme Ruchpen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Cursus voor beginners. Foto: Skidôme Ruchpen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Doe gave stunts. Foto: Skidôme Ruchpen.

Trotseer de piste. Foto: Skidôme Ruchpen.

Freestyle in het Funpark. Foto: Skidôme Ruchpen.