Priona Tuinen

De Priona Tuinen zijn ontworpen door Anton Schlepers en Henk Gerritsen. Deze eigenzinnige tuinontwerpers zetten een geheel nieuwe trend in tuinen. Hun ontwerp kreeg de naam Dutch Wave. Kenmerkend voor deze ontwerpstijl is het ecologisch evenwicht van de beplanting. Zowel de professional als de gewone tuinliefhebber raakt geïnspireerd door de Priona Tuinen. Loop rond in de keientuin, de hemelsleuteltuin en de vlindertuin. De afwisseling tussen mooi aangelegde bloemperkjes en wat wildere stukken bebossing maken de Priona Tuinen afwisselend en mooi.

Anton Schepers was ook kunstenaar. Hij maakte veel kunst geïnspireerd op de natuur. Een deel van zijn werk is bewaard en heeft een vaste plek gekregen in de tuin.

Restaurant De Tuinkamer

In de zomermaanden is restaurant De Tuinkamer geopend. Hier kookt chef-kok Alwin Leemhuis met gebruikmaking van verse producten uit de Tuinen en de omgeving.

Priona Tuinen in Schuinesloot leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.