De Ballebak Zoetermeer

Regent het of schijnt de zon? Dat maakt niet uit, want bij De Ballebak is het altijd een feest! Het overdekte speelparadijs heeft maar liefst vier etages vol speelplezier voor kinderen tot en met twaalf jaar. Met allerlei leuke en spannende attracties binnen én buiten! Klim, klauter, speel een potje lasergame en jump in de ballenbak!

Pret voor twee

Klauter en speel op de spannendste toestellen! Ouders genieten ondertussen van een kop koffie of thee in het restaurant, terwijl de kinderen smikkelen van verse friet. Kids vanaf vier tot en met twaalf beleven grootse speelavonturen in De Ballebak. Voor kinderen tot en met vier jaar is er een apart speelgedeelte: zij beleven ook de mooiste avonturen, maar doen het iets rustiger aan. Wel zo veilig!

Lasergamen bij De Ballebak

Er is een ontzettend spannend spel dat je kunt spelen bij De Ballebak. Lasergamen! Speel in teams en schakel het andere team uit, of trotseer iedereen in je eentje! Bezoek de lasergamehal los van het speelparadijs of ga voor een combinatie van beide. Je kunt ook een potje lasergamen op een verjaardagsfeestje! Of maak de mooiste pirouette op rolschaatsen in de disco. In deze speeltuin kun je zelfs hoverkarten!

Pannenkoeken en gratis spelen

Kom gratis spelen bij De Ballebak! Geniet van maandag tot en met vrijdag van het Happy Hour tussen 16:30 uur en 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is het Happy Hour van 17:00 tot 18:00 uur. Smul van versgebakken pannenkoeken en krijg je entreegeld terug! Zo is het dubbel feest bij De Ballebak!

Kinderfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje in De Ballebak! Je krijgt je eigen online feestpagina, waarop je na afloop alle foto's van jouw feestje kunt plaatsen! Ook is er de hele dag een tafel voor je gereserveerd. Hier kun je je spullen kwijt, geniet je van iets te eten en te drinken en rust je tussen het spelen door even uit. Bij binnenkomst mag je een cadeautje uitzoeken!

De Ballebak Zoetermeer in Zoetermeer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Bezoek www.deballebak.nl »