1

Hostellerie De BroeksterMaar


-advertentiepositie-



Hostellerie De BroeksterMaar - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! In de voormalige schuur van de prachtig verbouwde eeuwenoude boerderij bevinden zich twee gastenkamers. De kamers zijn beiden geschikt voor twee personen, zijn gezellig ingericht en hebben onder andere een satelliettelevisie. De bedden zijn comfortabel en iedere kamer heeft een eigen badkamer. Na een nacht lekker slapen gaat de verwennerij 's ochtends door met een buitengewoon uitgebreid en luxe ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd op de door de gast gewenste tijd.

Overnachten in appartement

De voormalige paardenstal is verbouwd tot luxe appartement, De Peerdestal genoemd. De Peerdestal is van alle mogelijke gemakken voorzien: een grote slaapkamer, een luxe badkamer, een gezellige woonkamer en een compleet ingerichte keuken.

Overnachten in Pieterburen is meer dan slapen en ontbijten: in de prachtige tuin is het goed toeven en in de omgeving is van alles te doen: fietsen, wandelen, wadlopen, kanoën en natuurlijk ook een bezoekje aan de Zeehondencentrum. Voor het diner zijn er in de directe omgeving diverse verrassende restaurants. Tegen meerprijs kan privé gebruik worden gemaakt van de zonnebank.

Hostellerie De BroeksterMaar in Pieterburen leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 

Hostellerie De BroeksterMaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.