Boerderij 't Geertje


-advertentiepositie-



Boerderij 't Geertje

Boerderij 't Geertje is een biologische veehouderij in het Groene Hart en ondertussen een begrip. Op de boerderij worden verschillende dieren gehouden, waaronder melkgeiten, melkkoeien en paarden. Neem een kijkje en ervaar het boerenleven in de natuur. Proef hoe écht verse koeienmelk smaakt of voer de gekke geitjes.

Het állerliefste: In februari worden de lammetjes geboren! Kom ze een flesje melk geven terwijl ze lekker liggen op je schoot.

In de boerderijwinkel is melk en kaas te koop van eigen geiten en koeien. Verder zijn er verschillende mogelijkheden voor feestjes. Kijk op de website voor alle activiteiten.

De omgeving van Boerderij 't Geertje is ook heerlijk om in te wandelen. Loop het avonturenpad of het wildplukpad; en pluk onderweg eetbare kruiden!

Boerderij 't Geertje in Zoeterwoude leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 90,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek hetgeertje.nl

Boerderij 't Geertje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.