Slapen bij de boer: De Historische Groentehof


-advertentiepositie-



Slapen bij de boer: De Historische Groentehof

Deze boerderij biedt geen overnachtingen meer aan.

Oerbiet, schorseneer, pastinaak, brave hendrik en aardpeer. Leer historische groenten kennen op boerderij de Historische Groentehof. Een onvergetelijke vakantie in een prachtige omgeving.

De Historische Groentehof in Beesel is geen traditionele boerderij, maar een landhoeve. Er groeien historische groenten, kruiden en fruit op de landhoeve. Kinderen mogen helpen om de historische groenten van het land te halen. Natuurlijk is er ook genoeg plaats om te spelen!

Vanuit Beesel kun je naar het kasteel Nieuwenbroeck uit 1560. Of naar het Nationaal park 'De Meinweg', een bijzonder natuurgebied met 1.700 hectare prachtige natuur. Steden als Venlo en Roermond liggen op fietsafstand. En ga ook eens een dagje de Duitse grens over.

Het Betere BoerenBed

De Historische Groentehof is aangesloten bij Het Betere BoerenBed. Alle boerderijen van Het Betere BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt!

Vraag de gratis brochure aan

Meer weten over de Historische Groentehof of een van de andere boerderijen die zijn aangesloten bij Het Betere BoerenBed? Vraag dan de gratis brochure aan. Of neem een kijkje op de website, waar je direct kunt boeken.

Slapen bij de boer: De Historische Groentehof in Beesel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct