Ga op jeepsafari en sluit af in een bierbrouwerij!

Een dag vol avontuur met vrienden, familie of collega's beleef je bij ActionDome! Ga op jeepsafari door de bossen, trotseer vriend en vijand in een potje paintball, cross door de omgeving in een buggy en sluit de dag gezellig af met een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij. ActionDome barst van de avontuurlijke groepsuitjes.

Bij ActionDome is een groepsuitje een gezellige dag vol adrenaline en avontuur! Alle activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in de buurt van Venlo. Haalt die ene collega, vriend of oom altijd geintjes uit? Pak hem eindelijk terug tijdens een potje Paintball! Ren door de bossen, grasvelden of kies zelf een locatie uit. Liever geen verfbom op je dak? Dan is schieten met een handboog, kruisboog of pistool een goed alternatief! Leuk weetje: voor vrijgezellen ligt er een roze konijnenpak klaar.

Race door de omgeving

Verken een gebied per jeep, race in een buggy door het bos of tuf door het landschap op een scooter. Bij ActionDome zijn er genoeg opties voor een ruige rit. Combineer een jeepsafari met een buffet of een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij of schuif onderweg ergens aan voor een kopje koffie. Voor wie het liever wat rustiger aan doet: stevig steppen op een kickbike kan ook. Doordat de wielen zo groot zijn, is steppen net zo ontspannend als fietsen!

Schietcursus

Kruip in de huid van een schutter en leer van een deskundige hoe je richt en schiet met een PCP-pistool of -geweer! Zodra iedereen de doelschijf heeft geraakt, begint de competitie. Wie is de beste schutter? Een schietclinic is mogelijk vanaf vier personen, voor maar €13,95 per persoon. Voor deelnemers onder de achttien wordt de boogschietcursus aangeraden. Neem contact op met ActionDome om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Ga op jeepsafari en sluit af in een bierbrouwerij! in Venlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Gezellige groepsuitjes. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Ga op jeepsafari. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Leer boogschieten. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Paintballen in het bos. Foto: ActionDome.

Touren door het bos. Foto: ActionDome.

Cursus schieten. Foto: ActionDome.