Richt....en schiet! Kies een spannende schietclinic

Een dag vol avontuur met vrienden, familie of collega's beleef je bij ActionDome! Pak de pijl en boog ter hand en oefen het boogschieten, trotseer vriend en vijand in een potje paintball, speel een Middeleeuws steekspel en sluit de dag gezellig af met een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij. ActionDome barst van de avontuurlijke groepsuitjes.

Kies een activiteit

Haalt die ene collega, vriend of oom altijd geintjes uit? Pak hem eindelijk terug tijdens een potje Paintball! Ren door de bossen, grasvelden of kies zelf een locatie uit. Liever geen verfbom op je dak? Dan is Archery Tag - met pijl en boog - een goed alternatief! Leuk weetje: voor vrijgezellen ligt er een roze konijnenpak klaar.

Spannende schietclinics

Kruip in de huid van een schutter en leer van een deskundige hoe je richt en schiet met een PCP-pistool of -geweer! Zodra iedereen de doelschijf heeft geraakt, begint de competitie. Wie is de beste schutter? Een schietclinic is mogelijk vanaf acht personen, voor maar €13,95 per persoon. Ook gaaf is de clinic kruisboogschieten. Voor deelnemers onder de achttien wordt de boogschietcursus aangeraden.

Neem contact op met ActionDome om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken: ze helpen je graag met het samenstellen van het perfecte groepsuitje. Alle activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in de buurt van Venlo.


Feestelijke afsluiting

Een mooie partytrick: champagne sabreren! Leer hoe je met een sabel je fles bubbels op feestelijke wijze opent bij ActionDome. Een leuke afsluiter of juist een goed begin van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Of combineer een activiteit met een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij, met een heerlijke bierproeverij met hapjes of een complete maaltijd.

Richt....en schiet! Kies een spannende schietclinic in Venlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Gezellige groepsuitjes. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Met PCP-pistolen! Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Leer champagne sabreren. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Paintballen in het bos. Foto: ActionDome.