Vakantiepark Het Stoetenslagh


-advertentiepositie-



Vakantiepark Het Stoetenslagh: kamperen aan een parelwit strand

Vakantiegangers hoeven niet naar de kust voor een strandvakantie. Ook in Overijssel zijn er parelwitte zandstranden, namelijk op Vakantiepark Het Stoetenslagh. 'Elke dag een strandvakantie', is de slogan van het park. Weer of geen weer, want er is ook een indoor strand.

Tijdens een vakantie op Vakantiepark het Stoetenslagh kamperen de gasten direct aan het water of op een kampeerveld met veel ruimte voor sport en spel. Vakantiegangers kunnen hun eigen tent of caravan meenemen of een luxe kampeertent of chalet huren.

Parelwitte stranden

Er is in totaal vijf hectare water met parelwitte zandstranden. Er zijn verschillende glijbanen die uitmonden in de recreatieplas. Daaronder de spectaculaire tubby splash, stoer samen in een band het water in. De recreatieplas wordt in juli en augustus omgetoverd tot een heus Aquapark, vol opblaasbare attracties. Bij minder mooi weer kunnen de gasten terecht in een overdekt zwembad met strandthema. Er is ook een groot indoor strand waar niet alleen de wanden, maar ook het dak helemaal van glas zijn. Alsof je buiten bent, maar dan altijd droog en met een lekker zomers temperatuurtje.

Gezinscamping

Het Stoetenslagh is een echte gezinscamping. In de zomervakantie zijn er activiteiten voor alle leeftijden, zoals een animatieteam voor jongeren. Niet alleen voor kinderen tot twaalf jaar, maar ook voor de tieners is er van alles te doen. In het hoogseizoen is er zelfs een disco op de camping.

Vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.stoetenslagh.nl

Vakantiepark Het Stoetenslagh
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.