Muziekgebouw aan 't IJ


-advertentiepositie-



Muziekgebouw aan 't IJ

Laat je raken door de muziek tijdens een concert in het Muziekgebouw aan 't IJ. Eigentijdse muziek, klassiek, jazz, global en elektronische muziek; de muziek is veelzijdig en van hoge kwaliteit. Het ontwerp van het Muziekgebouw won al meerdere architectuurprijzen en is dan ook een lust voor het oog en wordt aan drie zijden omringt do

De concertzaal van het Muziekgebouw aan 't IJ is een van de modernste ter wereld. Door het beweegbare plafond komt elke klank volledig tot zijn recht. Ook zijn de wanden rond het podium verplaatsbaar, waardoor het podium ruimte biedt voor zowel intieme kamermuziek als voor orkesten. De grote concertzaal heeft 725 zitplaatsen of 1500 staanplaatsen. De kleine zaal beschikt over 100 zitplaatsen. Na een geweldige muzikale ervaring begeven bezoekers zich richting de begane grond om na te genieten in restaurant Zouthaven. Bij het Muziekgebouw aan 't IJ kunnen ook allerlei muziekworkshops gevolgd worden. Het muziekgebouw is tevens de perfecte locatie voor evenementen, presentaties of congressen.

Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.muziekgebouw.nl

Muziekgebouw aan 't IJ
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.