-GESLOTEN- Step je fit


-advertentiepositie-



-GESLOTEN- Step je fit

Met de benenwagen een rondje door een onbekende stad lopen is natuurlijk hartstikke spannend, maar het kan leuker en sneller! Zoef met StepjeFit! door de straten van Eindhoven en ontdek met grote snelheid deze bijzondere stad. Steppen is niet alleen erg leuk, maar ook gezond. Met een rondje steppen verbrand je zelfs meer calorieën dan met fietsen! Dat maakt dit actieve uitje extra leuk!

Tochten op de step

Step langs de theaters, de restaurants, de knusse cafés en bioscopen. Liever door het groen? Step dan door lommerrijke parken en ga lekker picknicken. Een echte cultuurliefhebber? Ga langs het Van Abbemuseum. Sport? Step naar het PSV stadion! Een langere tocht? Ga vliegtuigen spotten bij Eindhoven Airport.

Kleurige steps

Er zijn steps voor iedereen. Een romantische roze step? Of toch liever een stoere zwarte of zilveren step? Het kan allemaal! Alle steps hebben een groot voorwiel voor comfort en snelheid en een klein achterwiel voor meer voetruimte. Het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit.

Steppen met de hond

Extra leuk: step samen met je hond. Een veilige en leuke manier om jezelf én je hond in conditie te houden. Met een speciale stang kan de riem van de hond aan de step worden verbonden. Dat is nog eens gezelligheid en activiteit voor trouwe viervoeters en hun baasje.

-GESLOTEN- Step je fit in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.stepjefit.nl

-GESLOTEN- Step je fit
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.