1

Gesloten: GroepsuitjesDagje met GPS in Brabant


-advertentiepositie-



Gesloten: GroepsuitjesDagje met GPS in Brabant

HET TEAM IS GESTOPT. JE KUNT NIET MEER BOEKEN.

Ga samen op pad met RecreatieTeam Vlagheide. Interactieve wandelroutes, spannende fietsroutes en spelactiviteiten waarbij GPS en nieuwe media gebruikt worden. Trek naar buiten voor een fantastische dag!

Het blijft niet bij de traditionele wandel- en fietsroutes. RecreatieTeam Vlagheide houdt de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten en gebruikt GPS en mobiele media om de spellen, zoektochten en activiteiten nog leuker te maken. Spektakel gegarandeerd! Kom naar DagjeGPS.nl voor spel, educatie, actie en teambuilding! Kom ook en geniet van gastvrijheid en van avontuur en/of ontspanning in de Brabantse natuur.
Natuur- en recreatiegebied Vlagheide is een gebied tussen Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Steeds meer toeristen ontdekken het prachtige recreatiegebied. Een wijnboer, een golfbaan, een theeschenkerij, een eendenkooi en twee molenprojecten verrijken dit gebied, net als DagjeGPS.nl natuurlijk!

Gesloten: GroepsuitjesDagje met GPS in Brabant in Schijndel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 3,25 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.recreatieteamvlagheide.nl

Gesloten: GroepsuitjesDagje met GPS in Brabant
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.