Winkelcentrum Oranjerie: zestig winkels onder één dak

Even snel rondneuzen voor een paar nieuwe schoenen of een middag lang shoppen. Bij Winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn vind je winkels zat! Midden in het centrum van Apeldoorn vind je dit compleet overdekte winkelcentrum, waar zestig winkels hun waren aanbieden. En wie moe is van het winkelen kan ontspannen in een van de gezellige horecagelegenheden. Of werken aan één van de werkplekken! Bekijk het winkelaanbod van de Oranjerie.

Winkelaanbod in Winkelcentrum Oranjerie

Waar ben je naar op zoek? Schoenen, kleding of leuke woonaccessoires: in Winkelcentrum Oranjerie vind je naast grote winkelketens als ZARA en H&M, ook exclusievere zaken als Norah en Articles. De heren slaan hun slag bij Jac Hensen voor fijne basics en bij Gents voor een voordelig pak. Met schoenen, een tas en sieraden maak je bij Winkelcentrum Oranjerie een outfit compleet. En hebben de kinderen nog wat nieuws nodig? Wip dan binnen bij Noppies, Name It of Prénatal. Pak die grote shopper en op naar Apeldoorn!

Eten, drinken en ontspannen

Het eindeloze geslenter van winkel naar winkel kan best vermoeiend zijn. Las dan een kleine pauze in en eet iets bij BIORIE in de Oranjerie of bij Bakker Bart. Of snoep onderweg iets van Villa Chocola of Mootjes Snoeppaleis! Voor nog meer afwisseling vind je op de begane grond geschilderde en geairbrushte wandkunstwerken.

Bezoek www.winkelcentrumoranjerie.nl »