Bowlen, feesten en dineren in Woerden

Uitgaanscentrum Woerden is absoluut geen kleintje met acht bowlingbanen, twee restaurants, een café en een dancing. Een sfeervolle locatie voor een avondje uit of een compleet bedrijfsfeest.

Benieuwd wat deze gigant te bieden heeft? Laat verrassen...

Star Bowling

De kegels zijn geen lang leven beschoren in Star Bowling. Met maar liefst acht bowlingbanen heeft deze bowling een plaatsje voor iedereen. Wie gooit er een strike? Voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje is dit een gezellig en actief uitje.

Risto Luna

De sfeer van Italië, maar dan vlak bij huis? De chefkok van Risto Luna serveert een heerlijke Italiaanse lunch of een diner. Ook kan er in dit restaurant heerlijk worden gelounged, vooral op zaterdagavond, wanneer er sfeervolle muziek door de ruimte klinkt. In de zomermaanden is het terras open met een prachtig uitzicht over de Linschotervaart.

Le Soleil

Restaurant Le Soleil is warm en sfeervol ingericht en biedt plaats voor maximaal 120 personen. Ideaal voor een feest of een bruiloft. Met z'n allen steengrillen, gourmetten of miniwokken, dat wordt ouderwets gezellig!

Bedrijfsfeesten

Samen met het hele bedrijf een groots feest vieren? Uitgaanscentrum Woerden neemt met liefde alle stress uit handen. Locatie, artiest en entertainment, alles wordt verzorgd. Voor een zakelijke bijeenkomst zijn verschillende zalen beschikbaar. Ontdek wat de mogelijkheden zijn met een kopje koffie in Woerden!

Bowlen, feesten en dineren in Woerden in Woerden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 4,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.