Speelparadijs Spelekids: non-stop speelplezier

Speelparadijs Spelekids

Ieder kind is een echte VIP, oftewel een Very Important Panda, bij Spelekids in Loosdrecht. Deze overdekte speeltuin is een paradijs voor ieder kind. Ze glijden, klimmen, springen en draaien dat het een lieve lust is! Het huisje van mascotte Peter Panda is open, je kunt er heerlijk in spelen. Misschien ontmoet je Peter Panda zelfs wel! Spring op de trampolines. Wie durft? Er zijn ook elke week leuke extra's.

Kinderfeesten en schoolreizen

Voorkom rommel thuis en vier je kinderfeestje bij Spelekids. Onbeperkt spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wie echt een feestje wil om over na te praten, die kiest er een spannende uitdaging bij. De Avontuurfabriek zit in hetzelfde pand en heeft leuke evenementen die je als combi bij Spelekids kunt boeken voor je feestje of schoolreisje. Zoals fluorgolf, LED bowlen en elastiekvoetbal.

Kom spelen bij speelparadijs Spelekids

Voor ouders

De kinderen kunnen wel uren bij Spelekids blijven en ook de ouders hebben het naar hun zin. Voor hen is er een relaxte leeshoek en gratis wifi. In de zomer is het terras open, zodat papa en mama van het zonnetje genieten terwijl de kinderen onder toezicht binnen verder spelen.

Speelparadijs Spelekids in Loosdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,95 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Duik in de ballenbak. Foto: Spelekids.

Pret voor iedereen. Foto: Spelekids.

Duik in de ballenbak. Foto: Spelekids.

Duik in de ballenbak. Foto: Spelekids.

Duik in de ballenbak. Foto: Spelekids.

Lekker racen! Foto: Spelekids.

Duik in de ballenbak. Foto: Spelekids.

Klimmen en klauteren in het speelparadijs. Foto: Spelekids.