1

GESLOTEN- Word een graffitikunstenaar




GESLOTEN- Word een graffitikunstenaar

DIT UITJE IS GESLOTEN- Tijdens de graffiti-workshop leer je de basis van het graffiti maken onder begeleiding van bekwame graffiti artists. Graffiti is een ware kunstuiting en bestaat uit veel meer dan het bespuiten van tunnelwanden en kale muren. Probeer het uit samen met je vrienden, collega's of familie bij de Grafitti Company.

Bedenk al vast welke bijnaam je voor jezelf wilt gebruiken, want deze heb je nodig bij de basisworkshop. Het eerste wat je namelijk gaat doen is het maken van een eigen 'tag': je bijnaam in vette 3D-letters. Daarna ga je aan de slag in groepjes. Je kiest zelf een eigen thema uit. Graffiti artists helpen je bij de uitvoering hiervan. De workshops worden gehouden in Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Leiden, Utrecht, Breda, Den Bosch, Maastricht, Oss, Roosendaal, Sittard, Tilburg, Venlo en Vlissingen.

GESLOTEN- Word een graffitikunstenaar in De Meern leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.graffiticompany.nl

GESLOTEN- Word een graffitikunstenaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.