Gestopt: Mini Cooper Tours door Drenthe


-advertentiepositie-



Gestopt: Mini Cooper Tours door Drenthe

DIT UITSTAPJE IS GESTOPT!

Verken het prachtige landschap van Drenthe met een luxe Mini Cooper van Minitours. Een stijlvolle, tijdloze auto met bijzondere rijeigenschappen. Beleef de overweldigende en woeste natuur van de Drentse Hooglanden, rijd langs de bekende hunebedden of neem een kijkje in de Hunzevallei. Fijne reis!

Op pad met een Mini

Een Mini Cooper is te huur voor een uur, twee uur, een halve dag of voor een hele dag rondrijden en genieten. In overleg is het zelfs mogelijk om een weekend of een weekje op pad te gaan met de Mini Cooper! Je kunt kiezen voor een gewone Mini Cooper, of voor een Mini Cabriolet. Laat die haren lekker wapperen!

Drenthe

Minitours heeft leuke ideeën voor een tocht. Er is een Hunebedtour, een tour door de Drentse Hooglanden, of een tocht door de Hunze Vallei. Nog meer avontuur? Natuurlijk kan je ook een eigen route uitstippelen en je eigen weg gaan! Minitours helpt en geeft advies zodat het een tocht wordt om nooit meer te vergeten.

De autorit is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een high tea, handboogschieten, shortgolf of een kanotocht.

Gestopt: Mini Cooper Tours door Drenthe in Annen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.minitours.nl

Gestopt: Mini Cooper Tours door Drenthe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.